Nová Mumie má nového režiséra. Otevře svět monster

Nová Mumie má nového režiséra. Otevře svět monster | Fandíme filmu
Také Universal chystá vlastní propojený svět. V tomto případě svět klasických hororových monster. AKTUALIZOVÁNO o datum premiéry.

AKTUALIZACE: Mumie dostala nové datum premiéry. Uvidíme ji 24.6. 2016.

Původní text: Možná by bylo jednodušší psát o restartu Mumie až ve chvíli, kdy se skutečně rozjede produkce, protože mumifikované stvoření si zkrátka nedokáže udržet svoje režiséry. Projektu studia Universal dal nejdřív vale Len Wiseman a relativně nedávno odešel také Andrés Muschietti. Další volbou je producent filmu Alex Kurtzman. Jako režisér má zatím za sebou pouze drama Lidé jako my, ale nedávno dostal jako režisér na starosti komiksového Venoma a teď je hodně blízko od podepsání smlouvy také s Universalem. Příběh by měl být zasazený do současnosti, nebudou v něm chybět akční dobrodružství, prvky hororu a nové postavy.  

Kurtzman ale dostal vedle režie ještě jeden úkol. Ve spolupráci s Chrisem Morganem (série Rychle a zběsile) má spojit mumii, vlkodlaka, Frankensteina, Drákulu a další klasické strašidelné postavy studia Universal (viz Wikipedia) do společného vesmíru. Další studio se tak pokouší následovat příklad Marvelu a nás by tudíž měly čekat návštěvy jednotlivých monster ve filmech kolegů a následně nejspíš i "hororoví Avengers", kde se všechny příšery sejdou.

Zdroje: Collider, Deadline I, Deadline II, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest