Con Air 2: Z oblak přímo do vesmíru?

Con Air 2: Z oblak přímo do vesmíru? | Fandíme filmu
Režisér Simon West by rád natočil pokračování svého sedmnáct let starého hitu. Představuje si jej však hodně šíleně. A co točí právě teď?

Con Air Nicolas Cage bravurně navázal na úspěch o rok starší Skály a nikdo si v té době ještě nedělal srandu ani z něj a ani z jeho sestřihů. Za produkcí akční pecky stál Jerry Bruckheimer a režijní debut si vyzkoušel Simon West, před nímž se tak otevřela nadějná budoucnost... ve které nás ale postupně zásoboval spíš průměrnými tituly.   

Zmínka o dvojce se objevila už před pár lety a teď o ní West začal mluvit znovu. Děj by zasadil třeba do vesmíru, kam by se dostali ti největší odsouzenci, hemžilo by se to tam roboty, zlí chlapi by byli klaďasové a naopak. West zkrátka chce točit jedině tehdy, pokud by scenáristé přišli s něčím dostatečně bláznivým. „Pokud by to bylo chytře napsaný, tak by to mohlo fungovat,“ dodal ještě režisér. Má podobně šílený nápad šanci? Asi mi nezbývá než parafrázovat hlášku z prvního filmu a říct, jestli se něco podobného někdy uskuteční, tak ze mě se asi stane Elvis Presley.

Nejbližším Westovým filmem, který skutečně uvidíme, bude eRková akční kriminálka Wild Card (dříve Heat) s Jasonem Stathamem. Film je remakem originálu z roku 1986. U nás vyšel pod jménem Žár a hlavní roli si zahrál Burt Reynolds. Příběh vychází ze stejnojmenné knižní předlohy Williama Goldmana a hlavní postavou filmu je Nick Wild (Statham), jenž žije v Las Vegas a užil si dost problémů s gamblerstvím. S tím teď hodlá skoncovat a chce dělat osobní ochranku svým přátelům. V dalších rolích se objeví Stanley Tucci (Transfomers: Zánik), Milo Ventimiglia (Heroes), Sofía Vergara (Machete zabíjí) a Michael Angarano (Zakázané království). Zámořská premiéra je naplánována na 27.11. 2014.

Zdroje: Manly Movie, Screen Daily

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest