Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu

Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tajuplný film o videoherním zabijákovi konečně alespoň trochu poodhalil své karty. AKTUALIZOÁNO o porovnávací fotku.

AKTUALIZACE: Do galerie přibyl obrázek, který porovnává herního a filmového Hitmana.

O Hitmanovi: Agentovi 47 jsme doposud věděli jen velmi málo, a tak bylo opět na Comic-Conu, aby odhalil víc. Před námi leží takový ten sequel nesequel (podobný vztah měli třeba Hulk a Incredible Hulk), kdy nový film ten předchozí úplně nevylučuje, ale ani jej nijak zvlášť nehodlá brát v potaz. Hlavní roli hraje Rupert Friend (Homeland), který na poslední chvíli vystřídal zesnulého Paula Walkera. Podle ohlasů z Comic-Conu je Friend přesně tak hubený, jak vypadá na fotkách, nemá nijak zvlášť vypracovanou postavu, ale v akci prý působí přirozeně.

První, nic neříkající, oficiální synopse sice hlásá, že je film založený na sérii populárních her, avšak nezdá se, že by předlohu filmaři brali nějak zvlášť v potaz. Zachary Quinto (hraje jednu z hlavních rolí) na rovinu přiznal, že hry nehraje a o Friendovi prohlásil, že „má pocit, že si snad hru i pustil“. Sám Friend a režisér Aleksander Bach na prezentaci v San Diegu nebyli přítomní. Jak Quinto, tak Hannah Ware (hlavní ženská hrdinka) nicméně svorně mluví o tom, že tenhle film bude jiný, než ten z roku 2007. Vizuálně bohatší, s větším měřítkem a opřený především o postavy.

Ve většině rozhovorů i dalších propagačních materiálů zazní zmínka o tom, že klíčový bude vztah Agenta 47 (Friend), Johna Smithe (Quinto) a Katiy van Dees (Ware), jinak ale zápletka zůstává obestřena tajemstvím. Podle dostupných útržků hledá Katia svého otce a John Smith jí nabídne pomoc. Smith má ale zřejmě ve skutečnosti nějaké nekalé úmysly, protože v příběhu „nic není takové, jaké se zdá“ a podle jiných zdrojů pomáhá Katie najít otce Agent 47. A znalci her pozor: John Smith rozhodně nebude tak neschopný, jak často bývá vykreslován ve hrách, ve filmu se jedná o vysoce kompetentního agenta.

První upoutávka, prezentovaná na Comic-Conu, kladla důraz na efekt. Většina reportáží vzpomíná především scénu, ve které je Agent 47 zamčený společně s vyšetřovatelem v místnosti, má na rukou pouta a přesto po několik drsných slovech až neuvěřitelným způsobem odrovná svého ozbrojeného oponenta. Předkládaná akce prý vůbec nevypadá špatně, ale zároveň ani vzdáleně nepřipomíná nenápadné plížení, na které hra do značné míry sází.

Hitman: Agent 47 se natáčel po dobu dvou měsíců v Berlíně a necelý měsíc v Singapuru. V obou městech se odehrává i vlastní děj filmu. Dole v galerii na vás čeká šest nejnovějších fotografií.

Zdroje: Coming Soon, Collider, Collider II, Slashfilm

Galerie: 7

Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - 6 fotek a novinky z Comic-Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest