Tusk: Kevin Smith vás v traileru předělá na mrože

Tusk: Kevin Smith vás v traileru předělá na mrože | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 1 obrázek
Přestal vyhrožovat koncem kariéry a raději točí bizarní horové komedie. Pusťte si upoutávku na film...o mrožích. A bude z toho trilogie.

Ještě před pár lety to vypadalo, že Kevin Smith, autor filmů jako Clerks nebo Dogma, pověsí filmařskou kariéru na hřebík. Mlčenlivého Boba ale tyhle nápady rychle přešly a loni na podzim oznámil, že pracuje na nové hororové komedii s názvem Tusk.

Teď už má ale Smith nějakou dobu dotočeno a na Comic-Conu zveřejnil dlouho očekávaný trailer. V něm se podcaster Justin Long vydává navštívit světoznámého dobrodruha, kterého hraje Michael Parks. Návštěva se ale poněkud zvrhne ve chvíli, kdy stařík svého hosta zdroguje a rozhodne se jej proměnit v mrože. Na pomoc příteli vyráží Genesis Rodriguez a Haley Joel “Vidím mrtvé lidi” Osment. Kromě zmíněných se ve filmu mihne ještě Harley Morenstein, kterého můžete znát z pořadu Epic Meal Time.

Americká premiéra je naplánovaná na 19. 9., v Evropě si pak nejspíš budeme muset počkat na DVD. Podle Smithe by Tusk měl být prvním dílem nové trilogie. Brzy by mělo začít natáčení druhého dílu s názvem Yoga-Hosers. Po nich se prý dočkáme Moose Jaws. V galerii najdete plakát.

Tusk: Trailer

Galerie: 2

Tusk: Kevin Smith vás v traileru předělá na mrože | Fandíme filmu Tusk: Kevin Smith vás v traileru předělá na mrože | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest