Ant-Man Comic-Con

Ant-Man Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel odhalil obsazení, hrdiny i záporáky a představil zápletku filmu. Nakonec promítal krátký teaser. K tomu plakát a fotka Ant-Manovy helmy.

Marvel začal svůj panel na letošním Comi-Conu s dvacetiminutovým zpožděním a plně zaplněný sál (6500 míst) přivedl do varu. Prezentace začala sestřihem všech dosavadních filmů, od prvního Iron Mana, až po záběr na Thanose na létajícím trůnu, který uvidíme v Guardians of the Galaxy! A pak už Kevin Feige (ředitel Marvelu), přivedl na pódium Peytona Reeda (režisér Ant-Mana), Michaela Douglase, Paula Rudda, Evangeline Lilly a Coreyho Stolla, představitele hlavních rolí. Corey Stoll hraje Darrena Crosse alias Yellow Jacketa, Evangeline Lilly zase Hope Van Dyne.

Peyton Reed je na Comic-Conu už po dvacáté, Rudd a Douglas úplně poprvé. Douglas alespoň fanouškům předvedl, že něco málo nastudoval o komiksové předloze a pak se všichni společně pustili do představování filmu. Hank Pym (Douglas) je vědec, partner Darrena Crosse. Cross jejich firmu ale začne vést špatným směrem, a tak se Pym ujme Scotta Langa (Rudd) a vycvičí z něj nového Ant-Mana. Společně pak připraví složitý plán (Ant-Man je heist movie), pomocí kterého chtějí zmařit Crossovy ďábelské úmysly. Cross se samozřejmě domnívá, že jeho kroky jsou oprávněné, že je hlasem budoucnosti. Stane se z něj však záporák Yellow Jacket a změří společně s Ant-Manem síly.

Natáčení začne 18. srpna v Atlantě, přesto filmaři přivezli krátký spot. V něm Pym peskuje Langa, snaží se ho přesvědčit, aby nebyl srab a zkusil si oblek. Hrdinové jsou Pymovi pro smích. Langa si vybral proto, že je „obyčejný chlap“. Pak Ant-Man běhá zmenšený po střeše, honí ho lidé v plné velikosti, Pym se Langa snaží pomocí vysílačky v helmě navigovat. Nakonec Lang nasedá na mravence, prchá pryč. Akce prý vypadala parádně. Na závěr pro vás máme dole v galerii Ant-Manovu helmu a plakát. 

Zdroje: Coming Soon, Marvel, Marvel II

Galerie: 3

Ant-Man Comic-Con | Fandíme filmu Ant-Man Comic-Con | Fandíme filmu Ant-Man Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest