Hobit: Bitva pěti armád na Comic Conu 2014

Hobit: Bitva pěti armád na Comic Conu 2014 | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Peter Jackson odhalil teaser trailer, promluvil o Bitvě pěti armád, šestidiskovém kompletu všech filmů a dosud neviděných scénách z LOTRa.

Peter Jackson na Comic-Con přivezl skutečně úctyhodnou sebranku. Nechyběli Andy Serkis, Elijah Wood, Evangeline Lily, Benedict Cumberbatch, Philippa Boyens, Luke Evans, Lee Pace, Cate Blanchett, Orlando Bloom a Graham McTavish. Jackson krátce zavzpomínal na minulost. Hobita točil málem už v roce 1995. Kdyby to tehdy vyšlo, měl by Pán prstenů pouze dvě části, dohromady bychom dostali jednu trilogii místo dvou. Moderátor Stephen Colbert (velký milovník Tolkiena) následně opáčil, že teď mu naopak ještě Jackson dluží šest dalších dílů Pána prstenů (co kniha, to trilogie, stejně jako u Hobita).

Peter žertem odpověděl, že jakmile Warner všechno zařídí, pustí se do toho. Naprosto vážně by ale v budoucnosti chtěl vydat svůj vysněný šestidílný box-set se všemi středozemskými filmy. Nechtěl prozradit mnoho bližšího, ale naznačil, že pořád ještě existují scény, které nikdo neviděl. Jmenovitě například první setkání Aragorna a Arwen. Jackson si nicméně není jistý, zda podobné scény vložit do filmů nebo je jen přidat do bonusů. Dále by také jednou chtěl otevřít Tolkienovo muzeum, kde by si fanoušci mohli prohlédnout všechny kostýmy a rekvizity z filmů.

Teď je ale na pořadu dne Bitva pěti armád. Jackson uvedl, že díky moderním technologiím pořád ještě vlastně točí - jinými slovy, čeká nás velké množství digitálních soubojů. Režisér se těší, na všechny ty postavy, které bude moct v závěrečné části trilogie zabít, ale nejvíc si dá záležet na tom, aby se napříč filmem postupně vyvíjela atmosféra, až bude nakonec odpovídat atmosféře z Pána prstenů. Galadriel se prý dost utrhne ze řetězu.

Hlavním bodem programu byl ale samozřejmě teaser trailer! Peter Jackson před časem slíbil, že bude brzy zpřístupněn veřejnosti, ale zatím jej viděli pouze návštěvníci Comic-Conu. Na internetu kde nic tu nic. Teaser je velice pochmurný, doprovází ho tklivá The Walking Song (viz níže). Teaser je o přípravách na velkolepou bitvu. Všichni se chystají, jednotky sktřetů a elfů mašírují. Šmak přelétá Jezerní město, Galadriel kráčí bosá po bojišti, sklání se líbá raněného, bezvědomého Gandalfa na čelo. Thranduil bojuje. Na závěr Thorin žádá Bilba, aby ještě jednou stál při něm.... Tak držme palce, ať je upoutávka zveřejněna co nejdříve. V galerii prozatím najdete alespoň fotku z prezentace a fotky Petera Jacksona, který se v kostýmu mohl nerušeně procházet na veřejnosti.

A Walking Song

 

Zdroje: Warner, Peter Jackson, Coming Soon

Galerie: 3

Hobit: Bitva pěti armád na Comic Conu 2014 | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád na Comic Conu 2014 | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád na Comic Conu 2014 | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest