Agents of S.H.I.E.L.D. 2: První teaser z Comic-Conu

Agents of S.H.I.E.L.D. 2: První teaser z Comic-Conu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Agenty má doplnit členka Avengers a jedna slavná princezna bojovnice. Postaví se jim naopak super agent HYDRY. K tomu sestřih pokažených scén z první série.

Panelu k Agentům S.H.I.E.L.D.u se na letošním Comic-Conu zúčastnili šéf televizní tvorby Marvelu Jeph Loeb, showrunneři Maurissa Tancharoen a Jedd Whedon, i kompletní obsazení seriálu, tedy Iain Da Caestecker, Elizabeth Henstridge, Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Brett Dalton a samozřejmě Clark Gregg.

Dalton (agent Ward) fanoušky ubezpečil, že nedostal padáka, jen z něj teď bude záporák. Kolegové však nevyloučili, že by mu jednou mohli odpustit. Jak už před pár dny proběhlo internetem, k týmu se skutečně připojí Lucy Lawless (Xena)! Zahraje si Isabelle Hartley, zkušenou agentku S.H.I.E.L.D.u. Jistý Nick Blood si zahraje námezdního žoldáka Lance Huntera, který agenty pronásleduje. Ani u jednoho z nich není jisté, v kolika je uvidíme epizodách. V seriále se objeví také Kraken, legendární agent HYDRy a Mockingbird! Mockingbird je naopak agentkou S.H.I.E.L.D.u, členkou Avengers a bývalou manželkou Hawkeye (že by dostal cameo?). Nemá nadlidské síly, ale je perfektní bojovnice, v soubojích většinou používá hole. Oba dva jsou k vidění dole v galerii

Natáčení začalo teprve včera, takže od prvního teaseru nečekejte mnoho. Agent Koenig pouze pobaví a slíbí nám již zmiňovanou Mockingbird. Daleko výživnější je druhé video, ve kterém najdete sestřih pokažených scén z první série.

Agents of SHIELD, druhá sezona: První teaser

Agents of SHIELD: Pokažené scény

Zdroje: Coming Soon, Comicvine, Comicvine II

Galerie: 2

Agents of S.H.I.E.L.D. 2: První teaser z Comic-Conu | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D. 2: První teaser z Comic-Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest