Agent Carter: Další seriál od Marvelu

Agent Carter: Další seriál od Marvelu | Fandíme filmu
Seznamte se s Agentkou Carter, dobovým seriálem, který bude přímo navazovat na události prvního Captaina Ameriky.

Pamatujete na zmeškané rande Kapitána Ameriky? Tisíce tun ledu a několik dekád rozdělily slibně se rozvíjející vztah Stevea Rogerse a agentky Peggy Carter, kterou ztvárnila Hayley Atwell. Winter Soldier důstojně ukončil její příběh, ale řada fanoušků si jistě klade otázku, jaký kurz nabral její život po válečných událostech Prvního Avengera. Inspirována Kapitánem, pokračovala v boji s Hydrou? Stála u zrodu organizace S.H.I.E.L.D.? Skutečně věřila, že Kapitán potkal svůj konec v hlubinách Atlantiku? Na tyto i další otázky dostaneme již brzy svou odpověď. Marvel si totiž objednal první řadu nového seriálu s názvem Agent Carter.

Děj chystaného seriálu nás vezme zpátky do roku 1946. Válka skončila a od „tragického skonu“ Kapitána Ameriky uplynul více než rok. Peggy pracuje v administrativním oddělení jednotky strategického výzkumu, kde se musí vyrovnat nejen se ztrátou Kapitána, ale i s prací, která nenaplňuje její očekávání. Vše se ovšem změní v okamžiku, kdy je oslovena Howardem Starkem (Dominic Cooper), který ji nabídne možnost, aby s ním spolupracovala na přísně tajných operacích v SSR - agentuře, která předcházela S.H.I.E.L.D.u

Podle posledních informací se bude úvodní sezóna skládat z celkem 8 episod, které budou odvysílány v zimě 2015, v přestávce mezi první a druhou polovinou seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. Pokud by byl seriál úspěšný, bude se každá další série odehrávat s ročním odstupem a bude se soustředit na jeden větší případ. Atmosféra seriálu by se měla blížit krátkému filmu Agent Carter, který byl přiložen jako bonus na Blu-ray discích Iron Mana 3.

Pilotní epizodu napsali Christopher Markus and Stephen McFeely, tedy scenáristé Captaina Ameriky 1 a 2. Potvrzená je účast Hayley Atwell, počítá se s Dominicem Cooperem, ale vyloučená není ani účast další postav z prvního Captaina Ameriky, jmenovitě především členů Howling Commandos.

Agent Cater: Krátký film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest