Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014

Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Také v Sony se na Comic-Con z výšky vykašlali. Žádný Spider-Man, žádný Bond, žádné Uncharted, prostě nic. AKTUALIZOVÁNO o video

AKTUALIZACE: O dva odstavce níže přidáváme video s Jackem Blackem a příšerami z filmu Goosebumps.

Podobně jako v Dreamworks Animation, ani v Sony se příliš nevytáhli. Jasně, filmy zmiňované v podnadpise jsou ještě hodně daleko, ale určitě by nebyl velký problém přivézt válčenou akci Fury, drsného Equalizera s Denzelem Washingtonem nebo sci-fi Chappie Neilla Blomkampa. Místo toho na Comic-Conu představili pouze dva méně výrazné filmy, a to Pixels Chrise Columbuse a Goosbumps s Jackem Blackem.

Pixels se momentálně natáčí, takže se diváci dočkali pouze předtočených pozdravů. Lze pochybovat o tom, že by kterékoliv z videí někdy bylo oficiálně uvolněno na internet. Daleko větší prostor tak dostaly Goosebumps. Autor knižní předlohy R.L. Stine taktéž poslal pouze předtočenou zprávu, ale zaskočil za něj adekvátní náhradník - Jack Black, který jej ve filmu hraje. Black přivezl ukázku z filmu, která měla nedokončené efekty, ale bylo z ní patrné, že nás čeká jemně strašidelný film pro celou rodinu, ve kterém budou hrdinové zběsile pobíhat sem a tam a lapat uprchlé příšery, které je třeba nasát zpátky do spisovatelových knih (podrobnosti viz synopse níže). Jack Black na pódiu použil břichomluveckou loutku Slappyho (Že by první video z Conu, které bychom rádi našli na youtube?) a k vidění bylo velké množství příšer, které si můžete prohlédnout v nevalné kvalitě dole v galerii. Opět přidáváme alespoň synopse a oficiální fotky obou filmů, abyste z nevalné prezentace Sony měli alespoň něco.

Goosebumps: Jack Black a strašidla na Comic-Conu 2014

Pixels

Pixels jsou předělávkou stejnojmenného krátkého filmu z roku 2010. V celovečerní verzi si mezigalaktičtí mimozemšťané vyloží obrazové záznamy klasických videoher jako vyhlášení války a zaútočí na Zemi bojovou technikou, která se těmito hrami přímo inspiruje. Prezident Will Cooper (Kevin James) musí povolat svého nejlepšího kamaráda z dětství, videoherního šampiona z osmdesátých let Sama Bennera (Adam Sandler), který se v současnosti věnuje instalacím domácích kin, aby stanul v čele bývalého videoherního týmu (Peter Dinklage a Josh Gad), mimozemšťany porazil a zachránil planetu. Michelle Monaghan si zahraje zbraňovou specialistku a Sandlerovu ženu snů. V další roli se objeví Brian Cox a režie se ujal Chris Columbus. Z klasických videoher se můžeme těšit například na Asteroids, Centipede, Pac-Mana, Froggera, Galagu, Donkey Konga, Space Invaders nebo Robotrona. Do českých i slovenských kin bude film uveden 21.5. 2015.

Pixels: Peter Dinklage v kostýmu, pár sekund z natáčení

Goosebumps

Goosbumps jsou obzvlášť ve Spojených státech nesmírně populární sérií strašidelných knih pro mládež, od R.L. Stinea. Ve filmové adaptaci je jedním z hlavních hrdinů sám autor (Jack Black), který je vězněm své vlastní fantazie. Příšery z jeho knih jsou skutečné a Stine je musí udržet ve svých rukopisech, aby před nimi uchránil svět. Nápadník jeho dcery však příšery nešťastnou náhodou vypustí na svobodu, a tak je trojice musí znovu polapit. Dvě mladší postavy hrají Odey Rush a Dylan Minnette, režíruje Rob Letterman (Gulliverovy cesty). V Česku i na Slovensku bude film uveden 6.8. 2015.

Zdroje: Coming Soon, Daniel Farias, TVS 557 I, TVS 557 II, People Watch, Collider

Galerie: 13

Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu Goosebumps a Pixels na Comic-Conu 2014 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest