Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky

Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Drak Šmak a Bard Lučištník v epicentru hrůzy, která se na hrdiny valí. AKTUALIZOVÁNO o další 4 fotky.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme fotku z natáčení bitvy o Dol Guldur, fotky Thranduila (Lee Pace), Tauriel (Evangeline Lilly) a Barda Lučištníka (Luke Evans).

Původní text: Hobit: Bitva pěti armád se připravuje na sobotní vystoupení na Comic-Conu, kdy očekáváme zveřejnění oficiálního teaser traileru. Než se k němu ale prokoušeme, je fanoušky potřeba pořádně nažhavit. V rychlém sledu se tak objevily první oficiální plakát s drakem Šmakem (Benedict Cumberbatch) a Bardem Lučištníkem (Luke Evans), několik již dříve zveřejněných fotek ve vyšší kvalitě a nově uveřejněná fotka s Gandalfem (Ian McKellen) a elfím králem Thranduilem (Lee Pace). Fotku přinesl magazín USA Today, pro který spoluscenáristka Philippa Boyens utrousila několik slov. Řada lidí si podle ní stále myslí, že Hobit je knížka pro děti, ale nemáme zapomínat, že závěr je ve skutečnosti značně hutný. Nadcházející události budou mít tvrdý dopad na naše hrdiny a spojí HobitaPánem prstenů. A protože toho má Philippa na srdci mnohem víc, plánujeme vydat ještě před nedělní prezentací rozhovor, ve kterém se do Hobita skutečně ponořila.

Hobit: Bitva pěti armád, přináší epický závěr dobrodružství Bilba Pytlíka, Thorina Pavézy a celé trpasličí výpravy. Po tom, co výprava znovu vyrvala svůj domov ze spárů draka Šmaka, vypustila nechtěně na svět smrtící hrozbu. Rozzuřený Šmak vrhne svou ohnivou zlobu na bezbranné muže, ženy a děti Jezerního města.

Thorin je posedlý znovuzískaným pokladem a při jeho uzurpování obětuje přátelství i čest. Bilbo se jej snaží mermomocí přivést k rozumu a nakonec mu nezbude nic jiného, než učinit zoufalý a nebezpečný krok. Na obzoru je ale ještě větší hrozba. Nespatřený nikým jiným, než čarodějem Gandalfem, nepřítel Sauron vysílá k Osamělé hoře potají legie skřetů.

Kolem stále rozhádanějších trpaslíků, elfů a lidí se stahuje temnota a pokud nechtějí být zničeni, musí se sjednotit. V Bitvě pěti armád bude Bilbo bojovat o život svůj i svých přátel, zatímco budoucnost Středozemě visí na vlásku.

Zdroje: Herr Der Ringe, CBM, USA Today, Peter Jackson, Warner

Galerie: 7

Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu Hobit: Bitva pěti armád - První plakát, nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest