The Rock prakticky odhalil, jakého superhrdinu bude hrát

The Rock prakticky odhalil, jakého superhrdinu bude hrát | Fandíme filmu
Tak dlouho Dwayne Johnson chodil kolem horké kaše, až náznaky začaly být poměrně jednoznačné. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na konec novinky přidáváme aktuální Dwayneův tweet, ve kterém píše: "Někdo (to) dostane" a přikládá obrázek se Supermanem, Shazamem a Black Adamem. Superman už z něj bude jen těžko, takže si zahraje Shazama? Black Adama? Babo raď!

Původní text: Dwayne „The Rock“ Johnson prostě chce svým fanouškům udělat radost, a tak neustále naznačuje, jakou komiksovou roli pro něj má Warner nachystanou. Sám Johnson se označuje za komiksového nadšence a z toho co říká se zdá, že někdy v minulosti skutečně chtěl hrát Johna Stewarta - jednoho z Green Lanternů. Jenže jeden Lantern už po filmovém plátně poletoval a The Rock připouští, že jeho herecké schopnosti jsou poměrně specifické, takže mu role musí být šitá na míru. A tou rolí na míru podle všeho opravdu bude Black Adam (popřípadě Shazam), tak jak Johnson naznačoval už v minulosti.

Dwayne totiž znovu zopakoval, že jeho hrdina má sílu Supermana, umí dát pořádnou ránu a... „stačí pronést zaklínadlo“ (doslova „říct to slovo“). Black Adam přitom získává sílu ve chvíli, kdy řekne slovo „Shazam“. Dlouhá historie Black Adama se táhne až do starověkého Egypta, nějakou dobu se jednalo o tradičního protivníka Shazama (dříve známý jako Captain Marvel), později z něj v DC udělali antihrdinu, který se za pomoci svých božských sil pokouší očistit své jméno. Nebo by mohl Rock hrát přímo Shazama, chlapce, který se po pronesení slova „Shazam“ mění v „Supermana se smyslem pro humor“.

Pořád není zcela jasné, zda bude Rockův hrdina zapadat do filmového DC světa, který společně obývají Superman, Batman a další hrdinové. Dle Johnsonových slov se stále hledá ideální scenárista a studio se rozhoduje mezi třemi různými způsoby, jak látku pojmout. Podle aktuálního vyjádření máme oficiální oznámení čekat „brzy“, což by klidně mohlo být v rámci Comic-Conu, jak už Dwayne v minulosti sliboval. Podle neoficiálních informací má jít shazamovský film do kin v červenci 2016.

Zdroje: Total Film, NBC

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest