Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru

Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zpěvačka Beyoncé odhalila úplně první teaser na filmovou adaptaci populárního "porna pro mamky". A kdy uvidíme první trailer?

Úplně první teaser na Fifty Shades of Grey dorazil, na svém Instagramu ho vystavila zpěvačka Beyoncé. Proč zrovna ona? Zdá se, že na filmovém soundtracku představí novou píseň. Samotná upoutávka neukazuje prakticky vůbec nic. Poodhalovaná sukně slibuje erotiku, zamčené dveře zase tajemství. Několik málo záběrů z teaseru najdete i dole v galerii, společně s vrtulníkem titulárního pana Greye. Plnohodnotného traileru se dočkáme ve čtvrtek odpoledne, kdy jej představitelé hlavních rolí Dakota Johnson a Jamie Dornan představí v pořadu Today Show. O den později pak Today Show přidá ještě video ze své návštěvy natáčení.

Padesát odstínů šedi: První teaser

Padesát odstínů šedi pojednává o mladé vysokoškolačce Anastasii, která propadne kouzlu staršího manipulativního multimilionáře Christiana Greye, od něhož si nechá řídit celý svůj život a ačkoliv byla doposud pannou, proniká spolu s ním do tajů BDSM. Zfilmovat erotickou literaturu ratingům navzdory, bude zřejmě docela oříšek, nicméně vzhledem k popularitě předlohy se filmová studia o práva poprala a Universal za ně nakonec zaplatil astronomické tři miliony dolarů. Scénář napsali Kelly Marcel (Terra nova, Saving Mr. Banks), Patrick Marber (Ústav, Poznámky o skandálu) a Mark Bomback (The Wolverine, Smrtonosná past 4), podle románové předlohy E.L. James, která původně příběh psala jako erotickou fanfiction ze světa Stmívání. Film zrežíruje režisérka Sam Taylor-Johnson, v hlavních rolích se budou svlékat Dakota Johnson (seriál Ben and Kate) a Jamie Dornan (původní profesí model, známý ze seriálu Once Upon a Time). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 12.2. 2015.

Zdroje: Oficiální Twitter, Broadway World

Galerie: 6

Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Hurá pod sukni v prvním teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest