Jízda švárů: Úspěšná buddy komedie vychází i u nás

Jízda švárů: Úspěšná buddy komedie vychází i u nás | Fandíme filmu
Policejní komedie Ride Along se našim kinům vyhnula, ale teď míří na DVD a Blu-ray.

Za dva dny u nás vyjde na DVD film s vycházejícími hvězdami komediální scény Kevinem Hartem (Zpátky do ringu) a Ice Cubem (21 Jump street). Snímek měl v amerických kinech premiéru už 17. ledna a diváci se navzdory nevýrazným recenzím celkem hrnuli. Na co se můžeme v této komedii těšit?

Film je z policejního prostředí a hlavní kostrou příběhu je vztah mezi zmíněnými hvězdami filmu. Postava Kevina Harta (Ben) si chce vzít sestru detektiva, kterého hraje Ice Cube (James) . Aby toho nebylo málo, tak Bena přijmou na policejní akademii, nicméně James chce dát nápadníkovi své sestry definitivně za vyučenou, a tak si ho posadí jako spolujezdce do služebního auta. Tak začíná divoká noc, kdy se ústřední dvojice nevyhne spoustě vtipných momentů, ale ani nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě.

Na režisérské křeslo se posadil Tim Story (Fantastická čtyřka), který s Kevinem Hartem již spolupracoval na romantické komedii Mysli jako On. Z hereckého obsazení nelze opomenout také Johna Leguizama (Moulin Rouge, Doba ledová) nebo Bruce McGilla (Collateral, Lincoln). Na scénáři se mimo jiných podílel Jason Mantzoukas (Diktátor).

V traileru můžeme vidět typický projev Kevina Harta, který opět hraje nezastavitelného kecala. Ice Cube si taky jede tu svoji rádoby drsnou image, a tak pro diváky, kteří oba dotyčné znají, nebude tento film zřejmě velkým překvapením. Nicméně nebyla nouze i o několik úsměvných situací a o ty jde v komediích především. Doufejme, že si je tvůrci nevyplýtvali již v upoutávce:

Jízda švárů: Trailer

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest