Bourne 5: Tak přece se vrátí Matt Damon?

Bourne 5: Tak přece se vrátí Matt Damon? | Fandíme filmu
Opět se proslýchá, že v příští bourneovce uvidíme hned dva hlavní hrdiny. Proč máme věřit tentokrát? AKTUALIZACE

AKTUALIZACE: Producent Frank Marshall Damonovu účast popírá. Film byl podle něj odložen proto, že scénář pořád ještě není hotový a na samotné natáčení filmu a postprodukci bude potřeba alespoň rok. Server Latino-Review popření svojí zprávy avizoval dopředu a teď tvrdí, že Universal účast Matta Damona bude popírat do té doby, dokud nebudou dořešené všechny náležitosti (smlouvy, scénář atd.).

Původní článek: Tenhle drb už jsme slyšeli mnohokrát a zatím byl pokaždé poměrně rychle vyvrácen. Teď se opět proslechlo, že si v příští bourneovce zahraje Matt Damon, který sérii po třetím díle opustil. Server Latino-Review tvrdí, že zpráva přišla ze spolehlivého zdroje, který za dobu desetileté spolupráce ani jednou nezklamal a autor článku by si prý neváhal na Damonův návrat vsadit. Damonův návrat má být skutečným důvodem nedávno oznámeného odložení páté bourneovky a částečnou motivací pro Matta Damona má být jeho chuť natočit po dlouhé době zase jednou komerční mega hit.

Co myslíte? Potvrdí se zpráva a uvidíme v příštím filmu Jeremyho Rennera a Matta Damona bok po boku, nebo se vrátí pouze smluvně vázaný Renner?

Zdroje: THR, El Mayimbe, Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest