Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem

Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Očekávaný erotický film předvádí svého mužského hrdinu. K tomu lepší pohled na několik starších fotek.

Premiéra Padesáti odstínů šedi je stále téměř rok vzdálená, a tak asi nikoho nepřekvapí, že marketingová kampaň zatím jenom tiše bublá. Po dlouhé době jsme dostali nový oficiální obrázek Christiana Greye (Jamie Dornan), který by možná mohl být předzvěstí blížícího se traileru. Fanoušci doufali, že by mohl být uveřejněn v rámci výstavy CineEurope, kde měl distributor Universal svoji prezentaci, ale nakonec film nic nového nepředvedl. Naposledy tak o Padesáti odstínech byla řeč na březnovém Cinema Conu, kde se produkce snažila provozovatelům kin film předvést jako velkou romanci a erotiku v promítané upoutávce spíše schovávala.

Ostatně producent Dana Brunetti na letošním předávání Oscarů ještě jednou potvrdil, že erotický román nebude promítán s ratingem NC-17, ale pouze s ratingem R. Rating NC-17 je ten vůbec nejpřísnější, který by filmařům dovolil knihu zreprodukovat na plátna opravdu věrně, ale američtí provozovatelé kin takové filmy často nechtějí propagovat nebo dokonce vůbec promítat, protože se bojí negativních reakcí hlasité části konzervativního publika. S Ratingem R se filmaři museli o něco víc krotit, ale i tak se fanoušci nemusí bát, že by o pověstné pikantní scény přišly. Dole v galerii najdete vedle nejnovější fotografie v autě také starší obrázky s Jamiem Dornanem a Dakotou Johnson v lepší kvalitě.

Padesát odstínů šedi pojednává o mladé vysokoškolačce Anastasii, která propadne kouzlu staršího manipulativního multimilionáře Christiana Greye, od něhož si nechá řídit celý svůj život a ačkoliv byla doposud pannou, proniká spolu s ním do tajů BDSM. Zfilmovat erotickou literaturu ratingům navzdory, bude zřejmě docela oříšek, nicméně vzhledem k popularitě předlohy se filmová studia o práva poprala a Universal za ně nakonec zaplatil astronomické tři miliony dolarů. Scénář napsali Kelly Marcel (Terra nova, Saving Mr. Banks), Patrick Marber (Ústav, Poznámky o skandálu) a Mark Bomback (The Wolverine, Smrtonosná past 4), podle románové předlohy E.L. James, která původně příběh psala jako erotickou fanfiction ze světa Stmívání. Film zrežíruje režisérka Sam Taylor-Johnson, v hlavních rolích se budou svlékat Dakota Johnson (seriál Ben and Kate) a Jamie Dornan (původní profesí model, známý ze seriálu Once Upon a Time). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 12.2. 2015.

Zdroje: Oficiální Facebook, Fifty Shades of Grey Update, Just Jared, Access Hollywood

Galerie: 7

Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu Padesát odstínů šedi: Oficiální fotka s Christianem Greyem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest