Indiana Jones 5: Ne, Robert Pattinson Indy nebude

Indiana Jones 5: Ne, Robert Pattinson Indy nebude | Fandíme filmu
Lucasfilm
LucasFilm seká Star Wars, na Indyho není čas.

Britský bulvární deník The Daily Star přišel se zprávou, že Harrison Ford už je moc starý a v příštím filmu s Indianou Jonesem je třeba jej vyměnit. Hlavním kandidátem měl být Robert Pattinson, avšak už článek z Daily Star alibisticky tvrdí, že před natáčením se může ještě všechno změnit a magazín E! Onilne následně rovnou natvrdo napsal, že jde o snůšku výmyslů. Což je jedině logické.

Podle dostupných informací momentálně neexistuje žádný scénář. Není tedy jasné ani to, zda bude roli dál hrát Harrison Ford. V prosinci dále šéf Disneyho Alan Horn uvedl, že studio teprve nedávno dokončilo shromažďování všech potřebných práv, která jsou k natáčení, propagaci a distribuci dalších filmu s Jonesem třeba. A konečně LucasFilm, který by jakéhokoliv dalšího Indyho pro mateřské studio Walt Disney produkoval, je momentálně plně vytížený Hvězdnými válkami a dle Horna je docela dobře možné, že bude trvat i tři roky, než bude Indy opět na pořadu dne.

A v minulosti už se sice proslýchalo, že by role mohla být přeobsazena Bradleym Cooperem, avšak Harrison Ford stále Indyho hrát chce, takže asi není důvod ho nahrazovat a už vůbec ne Robertem Pattinsonem, který v dramatických rolích sice není vůbec špatný, ale charisma na to, aby utáhl sérii, která stojí na jedné hlavní postavě, podle mě jednoduše nemá.

Zdroje: E! Online, The Daily Star

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest