The November Man: První trailer dorazil

The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Stárnoucí Pierce Brosnan už si zase hraje na Jamese Bonda.

Dle hercových vlastních slov uplynulo od jeho poslední bondovky už dost času, a tak se Pierce Brosnan vrací ke špionážnímu žánru ve snímku The November Man. Film je adaptací knížky There are No Spies a titul je odvozený od názvu celé série, kterou napsal Bill Granger. Brosnan si zahraje vysloužilého agenta CIA, který se z osobních důvodů vrací ke svému řemeslu, na jednu závěrečnou misi. Záhy se ocitá uprostřed vysoké vládní hry a po krku mu jde jeho vlastní žák.

Brosnan o filmu prohlásil, že je oproti jeho bondovkám výrazně umírněnější. Agent Devereaux nemá v kufru auta hromadu špiónských udělátek. K dispozici má pouze nůž a pistoli, které ale naštěstí umí zatraceně efektivně používat. Jak lze totiž vycítit už z premisy, čeká nás po vzoru Taken, Tří dnů na zabití nebo Equalizéra příběh dalšího stárnoucího profíka, který už možná není tak rychlý za mlada, ale pod tíhou jeho zkušeností pořád ještě praští kosti zloduchů, kteří by se mu odvážili postavit. Trailer se v první půli tváří smrtelně vážně, aby v té druhé začal servírovat rychle sestříhaný sled efektních momentů, u kterých je styl až na prvním místě. Tak uvidíme, co z November Mana nakonec vyleze. Dole v galerii najdete nové fotky.

The November Man: První trailer

Špionážní thriller zfilmoval Roger Donaldson (Test), scénář podle předlohy Billa Grangera napsali Michael Finch (Predátoři, chystaný Agent 47) a Karl Gajdusek (Nevědomí). Ve vedlejších rolích uvidíme Olgu Kurylenko nebo Willa Pattona (Armageddon, 60 sekund). Premiéra filmu by měla proběhnout během letošního roku. Zámořská premiéra je naplánována na 27.8. 2014. 

Zdroje: USA Today, Slashfilm

Galerie: 5

The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu The November Man: První trailer dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest