WTF: Další youtuber se prodral do kin

WTF: Další youtuber se prodral do kin | Fandíme filmu
Francouzský komik (nebo spíš prudič?) Rémi Gaillard se chystá do našich kin. Seznamte se a koukněte na trailer.

Od nuly ke hvězdám závratně rychle. Tak by se dal v kostce shrnout životní příběh francouzského komika, buřiče, recesisty a provokatéra s neopakovatelným smyslem pro humor. Rémi Gaillard si získal popularitu a slávu prostřednictvím youtube, kde již řadu let uveřejňuje své krátké skeče a scénky, ve kterých, nejčastěji pomocí skryté kamery, znepříjemňuje život autoritám, policistům i běžným lidem. V posledních letech se vrhl na společenské a sportovní akce. Oslavoval s nic netušícími fotbalisty triumf ve francouzském poháru nebo „vystoupal“ na stupně vítězů během jedné z etap Tour de France.

Naprostá přezíravost ke společenským konvencím mu ovšem vysloužila i velkou kritiku. Během své kariéry na něj byly podány stovky žalob. Byl několikrát předmětem vyšetřování úřadů, přesto se nezdá, že by to svéhlavého komika jakkoliv přibrzdilo. Nyní mají fanoušci kontroverzního excentrika šanci vychutnat si jeho premiéru na stříbrném plátně v  celovečerním debutu s názvem WTF (N'importe Qui). Snímek startuje v českých kinech příští týden a čekání si můžete zkrátit trailerem, který je k vidění dole.

Děj snímku jej zachycuje na vrcholu slávy. Jeho videa jsou internetovým fenoménem s mnoha milióny zhlédnutí. Realita všedního dne je ale poněkud jiná. Nezaměstnaný Rémi žije v podnájmu na francouzském předměstí s těhotnou přítelkyní, která jej nutí, aby si našel seriózní zaměstnání a pověsil svou internetovou kariéru na hřebík. Když se společně přestěhují do nového domu a Rémi začne pracovat, nějakou dobu to vypadá, že dny jeho komických výstupů jsou pouze ozvěnou minulosti. K obratu dojde v okamžiku, kdy se jeho šestnáctiletý fanoušek pokusí napodobit jeden z jeho nejznámějších kousků a skončí v nemocnici. Rémi mu na nemocniční posteli slíbí, že se pokusí o něco mimořádného a začne shromažďovat členy bývalé party s cílem rozloučit se nesmrtelným kouskem. Rémiho videa najdete s českými titulky u našich kolegů na VideaČesky.cz.

WTF: Trailer

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest