X-Men: Apocalypse: Wolverine se možná přece objeví

X-Men: Apocalypse: Wolverine se možná přece objeví | Fandíme filmu
X-Men: Apocalypse a další Wolverine se budou točit v těsné návaznosti. Zahraje si Hugh Jackman v obou filmech?

Doposud byli jako členové obsazení X-Men: Apocalypse potvrzení pouze James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, a Nicholas Hoult. Scenárista a producent Bryan Singer zmiňoval některé další mutanty, které by chtěl do příběhu zapojit, o Wolverinovi však nikdy nepadlo ani slovo. Během propagace X-Men: Days of Future Past se ale Hugh Jackman a producenti Lauren Shuler Donner a Hutch Parker tvářili, že se filmaři přinejmenším snaží udělat vše pro to, aby se Wolverine v Apocalypse objevil. Opět padla slova o hledání dostatečně uspokojivého scénáře a nadto se všichni zmínili, že by bylo ideální oba filmy točit těsně po sobě, aby Jackmanovi stačilo nabrat svalovou hmotu jenom jednou a pak ji udržet co nejkratší dobu. Ani jednou během rozhovorů se nikdo ze zúčastněných nepozastavil a razantně neupozornil na to, že Jackman s Apocalypse nebude mít nic společného. Všichni se tvářili, jako že jednání probíhají nebo že se dokonce snad jedná o hotovou věc.

X-Men: Apocalypse se kvůli datu premiéry musí začít natáčet nejpozději v létě 2015, další Wolverine se bude točit těsně před tím nebo těsně poté, v závislosti na tom, jak rychle se stihne dokončit scénář. Ten Jackman momentálně probírá s režisérem Jamesem Mangoldem a už se prý dohodli na tom, kde se bude děj odehrávat a v jakém duševním rozpoložení se s Wolverinem setkáme tentokrát.

Co vy na to? Chtěli byste Wolverina v Apocalypse? Nebo už jej bylo moc? A jakým způsobem se podle vás do příběhu případně dostane? Zruší snad události X-Men: Days of Future Past budoucnost a Wolverinovo já zůstane uvězněné ve starém těle? Bude Wolverine jediným pojítkem s de facto vymazanou dějovou linií? Pokud znáte jakékoliv spoilery, pak prosím na tuhle hypotetickou otázku žádným způsobem neodpovídejte!

Zdroje: Collider, Latino-Review

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest