Smrtonosná zbraň pojede od začátku

Smrtonosná zbraň pojede od začátku | Fandíme filmu
Aspoň se to proslýchá. Riggs a Murtaugh „jsou na to už starý". Nový díl možná převezme potomek jednoho z protagonistů. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Justin Lin naprosto popírá, že by měl režírovat novou Smrtonosnou zbraň. Můžeme tím pádem zapomenout i na zbytek zprávy?

Původní text: No, od začátku. Jak se to vezme. Série Smrtonosná zbraň se může řadit mezi ty vůbec nejlepší akční kriminálky a s každým dalším dílem se navíc kladl větší a větší důraz na komedii. Film dal ale hlavně vzniknout pamětihodné dvojici, která baví filmové diváky dodnes. Spořádaného taťku od rodiny Rogera Murtaugha si zahrál Danny Glover a jeho bláznivého parťáka Martina Riggse si střihl Mel Gibson. O pátém, nikdy nerealizovaném dílu se toho napovídalo už dost a dost, ale teď server The Tracking Board přišel se zprávou, že studio Warner Bros. údajně plánuje restart.

A co víc, Warner by rád v hlavní roli viděl Chrise „Thora“ Hemswortha! Scénář se podle všeho soustředí na mladíkovu snahu stát se policistou, stejně jako jeho otec. Podle barvy pleti je jasné, že půjde o syna Riggse, který se stal otcem ve Smrtonosné zbrani 4. Účast Gibsona nebo Glovera však nemusí být vyloučená. Režie byla nabídnuta „rychlému a zběsilému“ Justinu Linovi, jenž by ale měl v dohledné době točit další díl bourneovské série a do budoucna má ještě nasmlouváno několik dalších projektů. Příběh snímku napsal Will Beall (Gangster Squad). Zasahovat by do něj měl Shane Black, režisér Iron Mana 3, ale i scenárista úplně první Smrtonosné zbraně.

Zdroje: Justin Lin, The Tracking Board

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest