Terminátor 5: Děj se odehraje ve třech časových rovinách

Terminátor 5: Děj se odehraje ve třech časových rovinách | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Které to budou a co dalšího bylo odhaleno o cestování v čase? K tomu byl do filmu obsazen Doctor Who.

Terminator: Genesis se bude odehrávat primárně ve třech časových rovinách. Začne v budoucnosti, během posledních dní války se Skynetem, kdy Skynet poslal prvního Terminátora do roku 1984 a John Connor za ním poslal Kylea Reese. Jak už bylo naznačeno ve starší novince (a potvrzují to fotky z natáčení), značná část se bude odehrávat v roce 1984, kdy uvidíme známé momenty i nové události. Třetí důležitou časovou rovinu redaktor serveru HitFix, který četl scénář filmu, zatím nechce odhalit, avšak právě v téhle době bude mít důležitou roli Matt Smith. Ten získal svou popularitu především účinkováním v televizním seriálu Doctor Who. Od roku 2010-2013 se objevil ve třech řadách jako jedenáctá inkarnace Doktora. O Smithově roli je dále známo, že bude mít nějakým způsobem blízký vztah s Johnem Connorem a důležitou roli sehraje v druhém a třetím díle nové trilogie. 

Redaktor HitFixu dále prozradil, že film poměrně elegantním způsobem vysvětluje, proč tentokrát Terminátor v podání Arnolda Schwarzeneggera vypadá jako postarší muž, což jsme už ale poměrně detailně rozebrali ve starším příspěvku. Hlavním tématem filmu by měla být snaha zvolit si svou vlastní cestu životem, i když máte pocit, že jste v pasti předem určeného osudu. Máme se také těšit na celou řadu různorodých Terminátorů. Dole v galerii najdete další fotky z natáčení v roce 1984 a na internet unikla také castingová videa herečky Barrett Campbell, na základě kterých se objevily spekulace, že časem bude tentokrát cestovat i Sarah Connor a setká se se svým mladším já. Že by třetí důležitou časovou rovinou bylo právě Sářino dětství, o kterém doposud filmy prakticky vůbec nic neodhalily?

Barrett Campbell na konkurzu

 

Pátého Terminátora (s neoficiálním podtitulem Genesis) točí Alan Taylor (Hra o trůny, Thor: Temný svět), scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. V roli Terminátora se vrací Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke (Hra o trůny) hraje Sarah Connor, Jason Clarke (Lawless, Zero Dark Thirty) hraje Johna Connora, Jai Courtney (Smrtonosná past 5, Divergence) hraje Kylea Reese, J.K. Simmons (Spider-Man 1-3, Juno) ztvární detektiva, který už léta sleduje podezřelé události v životě Sarah Connor, Dayo Okeniyi (Hunger Games) ztvární syna Milese Dysona, tvůrce Skynetu, a v blíže nespecifikované roli se objeví Byung-hun Lee (G.I. Joe 1 a 2, Red 2). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 25.6. 2015.

Zdroje: Schwarzenegger Forum, HitFix, DeadlineSkydance Twitter

Galerie: 2

Terminátor 5: Děj se odehraje ve třech časových rovinách | Fandíme filmu Terminátor 5: Děj se odehraje ve třech časových rovinách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest