Mission Impossible 4: IMAX plakát

Mission Impossible 4: IMAX plakát | Fandíme filmu
Tom Cruise visí za konečky prstů na nejvyšší budově světa na největšjím plátně světa. Uvidíme IMAX verzi i u nás? AKTUALIZOVÁNO

Aktualizace: Studio Paramount zveřejnilo, kolik IMAX stopáže nás v MI:IV čeká. bude to téměř třicet minut! Že by v tomhle exkluzivním formátu byla natočená většina akce?

Premiéra Mission Impossible: Ghost Protocol se závratným tempem blíží, ale oficiálních materiálů jsme pořád viděli naprosté minimum: Trailer, jeden plakát a pár obrázků. Na jednu stranu je to dobře, o to víc si film vychutnáme, když nám reklamní kampaň nezkazí každé druhé překvapení. Nicméně pokud se na film těšíte tak, jako my v redakci, určitě byste si samou nedočkavostí už nějakou tu menší ochutnávečku dali. Teď je tu alespoň nový IMAX plakát, který ale vychází z již zveřejněného obrázku, takže nijak zvlášť nepřekvapí. Hlavně nám má připomínat, že i přes svůj lehce pokročilejší věk (49 let) Tom Cruise pořád ještě točí drtivou většinu kaskadérských kousků sám. A běhání po nejvyšší budově světa určitě není zrovna procházka růžovým sadem.

Klíčové je také slůvko „IMAX“. Podobně jako u The Dark Knight Rises, jsou totiž některé scény Mission Impossible 4 natočené na IMAX kameru (zjednodušeně řečeno na kameru s hodně velkým rozlišením a rozměrem filmového políčka), což slibuje opravdu kolosální zážitek. Samozřejmě především v kinech IMAX, popřípadě na Blu-ray,  teprve tam lze naplno využít velkoformátový obraz, který vás doslova pohltí. V normálním kině si běžný smrtelník asi žádného rozdílu nevšimne. Je tak skvělou zprávou, že prozatím všechno nasvědčuje tomu, že zrovna v případě Mission Impossible: Ghost Protocol bychom se v pražském paláci Flora měli dočkat titulkované IMAX kopie! Tomu říkám opravdu pěkný vánoční dárek od multikina Cinema City / od Bontonu. Držme palce, ať se nic nepokazí.

Plakát přinesl server Yahoo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest