Star Trek 3 chce natočit Roberto Orci

Star Trek 3 chce natočit Roberto Orci | Fandíme filmu
Dovolí mu to studio Paramount? A po letech partnerství přestane Orci filmy připravovat s Alexem Kurtzmanem. AKTUALIZOVÁNO: Orci je režii blíž a blíž.

AKTUALIZACE: Podle serveru Deadline jednání pokročila a vše nasvědčuje tomu, že Orci je opravdu nejžhavějším kandidátem. Stojí za ním produkční společnost Skydance, která musí přesvědčit nedůvěřivého distributora - studio Paramount

Původní text (26.4.): Od té doby, co J.J. Abrams odešel natáčet Star Wars, hledá Star Trek jeho nástupce. Už minulý rok se spekulovalo o tom, že by sérii mohl převzít někdo z Abramsova nejbližšího okolí, ale nikdy nepadlo jméno Roberta Orciho, spoluscenáristy obou dosavadních dílů. Jeho dlouholetý partner Alex Kurtzman natočil alespoň několik televizních epizod a romantické drama Lidé jako my, než dostal na povel celovečerního Venoma. Zato Orci nemá režisérské zkušenosti žádné a chce se vrhnout do natáčení velkofilmu po hlavě. Je pravda, že pracoval také jako producent pro celou řadu televizních seriálů, kde scenáristé a producenti dělají často daleko víc rozhodnutí než režiséři, a také celou řadu zkušenějších kolegů mohl sledovat při práci. Zvlášť po nedávném neúspěchu Transcendence se ale zdá, že není vůbec na škodu, když se režisér k velkým projektům dopracuje postupně. Myslí si to zřejmě i studio Paramount, které s Orciho angažováním váhá.

Dříve či později se ale Orci k režii nejspíš dostane, nedávno totiž ukončili s Alexem Kurtzmanem své letité partnerství a budou se každý věnovat vlastním projektům. Dokončí všechny filmy, které momentálně mají společně rozdělané a dál budou spolupracovat na telvizních seriálech, avšak na velkém plátně oba v budoucnosti pojedou sólo.

Zdroje: Deadline, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest