Batman vs. Superman: Cyborg obsazen

Batman vs. Superman: Cyborg obsazen | Fandíme filmu
A co je pravdy na tom, že Warner s provazováním komiksových DC filmů nespěchá?

Tak je to oficiální. To o čem se dříve spekulovalo, se nakonec potvrzuje. V Batman vs. Superman se vedle dvou největších komiksových legend a Wonder Woman objeví ještě Cyborg! Zatím se má jednat pouze o malou roli, ale člen Justice League dostane větší prostor v budoucnosti. Ztvární jej Ray Fisher, nepříliš známý divadelní herec. Je možné, že zatím se objeví pouze Cyborgova lidská podoba - Victor Stone.

Cyborg je napůl člověk a napůl stroj, kterého v komiksech jeho otec, geniální vědec, zachránil před jistou smrtí výměnou jeho poraněných orgánů a končetin za vyspělé robotické protézy. Ve svém kybernetickém těle se mladík mezi svými vrstevníky cítí jako odstrčená zrůda, proto odchází do ústraní a posléze se stává členem hrdinského týmu Teen Titans, který jej přijme za vlastního. V nejnovějším restartu DC Universe je jedním ze zakládajících členů Justice League. Kromě zvýšené síly a odolnosti dokáže Cyborg komunikovat se stroji a má ve svém těle zabudované nejrůznější zbraně. Na Cyborga odkazoval už Muž z oceli, kde je vidět logo firmy S.T.A.R. Labs, která Cyborga v komiksech vyrobila. Henry Cavill také v nedávném interview uvedl, že by hrdinu ve filmech moc rád viděl - dle jeho slov se jedná o zajímavý mezistupeň mezi obyčejnými pozemšťany a mimozemskými nadlidmi.

Na tomhle místě by se možná slušelo uvést na pravou míru zprávu, kterou celá řada filmových webů šíří. Rádoby šokující novinka většinou hlásá, že scenárista David Goyer uvedl, že na soudržný vesmír je v případě komiksových DC filmů ještě brzy. Ve skutečnosti ale pouze řekl, že není potřeba se za každou cenu snažit kopírovat kroky Marvelu, a že se Warner zatím nebude snažit propojit svět komiksových filmů a komiksových seriálů! Jak ostatně potvrzuje i dnešní zpráva o Cyborgovi, v Batman vs. Superman se semínek pro budoucí navazující DC filmy bude sázet dost a dost.

A co se vůbec s Batman vs. Superman děje? Momentálně v Chicagu probíhají kamerové testy a z jednoho takového dole můžete vidět i obrázek sdílený kameramanem Larrym Fongem. Spekuluje se o tom, že se díváme na rozostřeného Bruce Waynea (Ben Affleck). Jinak je možné, že se definitivně začne točit 19. května. Nově také vyšlo najevo, že hudbu opět složí Hans Zimmer, který si chce dát pozor hlavně na to, aby neopakoval postupy z Temného rytíře a Affleckova Batmana ozvučil nějakým novým způsobem. Na závěr doplňujeme, že nedávno obsazená Holly Hunter by si mohla zahrát Leslie Thompkins, což je v komiksech přítelkyně Wayneových rodičů a pro Bruce občas funguje jako náhradní rodič, podobně jako Alfred.

Zdroje: Variety, IGN, Latino-Review, THR, Batman News, Digital Spy, Larry Fong

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest