Terminátor 5: Natáčení začalo

Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Film ještě pořád může změnit název a našel se nový představitel T-800. A jak v současnosti vypadá Arnold Schwarzenegger?

Natáčení Terminátora 5 konečně začalo, nicméně z oficiálních zdrojů jsme se mnoho nového nedozvěděli. V galerii si můžete prohlédnout fotku klapky a tisková zpráva stále film označuje jako „Terminator Reboot“, čili je možné, že o názvu Terminator: Genesis stále není definitivně rozhodnuto.

Dále vyšlo najevo, že se nějakým způsobem do natáčení zapojí Aaron Williamson, který svým přátelům na sociálních sítích vzkázal, že „bude hrát T-800 (Terminátora)“. Aaron si v tu chvíli neuvědomil, že se zpráva v tu ránu rozletí do celého světa, nicméně když byl následně fanoušky tázán na další podrobnosti, už jenom standardně odpovídal, že nic bližšího nemůže prozradit, ale že má celou sérii hrozně rád. Není zřejmé, zda bude Williamson hrát model T-800 s novou tváří nebo bude sloužit pouze jako Arnoldův dublér, nicméně bych se přikláněl spíš k druhé variantě. Williamson začínal jako voják, následně se věnoval kulturistice a fitness. Cvičil s celou řadou hollywoodských hvězd, včetně Dwaynea Johnsona, Sylvestera Stallonea či Joshe Brolina. Ve filmu se zatím objevoval pouze v nepodstatných rolích nebo jako kaskadér. V galerii uvidíte, že se Aaron může bez ostychu poměřovat s Rockem, takže jako Terminátorovo tělo ostudu dělat nebude.

Celá řada webů zveřejnila „první fotku z natáčení“, nicméně s jedná pouze o aktuální fotku Arnolda v černých brýlích, kterou u příležitosti začátku natáčení sdíleli fanoušci. Fotka na vás čeká dole v galerii a je třeba říct, že Schwarzenegger na svůj věk nevypadá vůbec zle.

Zdroje: Slashfilm, Aaron Williamson, The Arnold Fans, The Arnold Fans II

Galerie: 5

Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu Terminátor 5: Natáčení začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest