Hledáme posily!

Hledáme posily! | Fandíme filmu
Chcete zkusit psát pro Fandíme Filmu? Pak máte jedinečnou příležitost!

DOKUD NEBUDE UVEDENO JINAK, VÝZVA JE STÁLE AKTUÁLNÍ A PLATNÁ!

Čtete rádi každodenní příval filmových novinek a článků, které vám Fandíme Filmu už skoro rok přináší? A říkáte si občas, že byste se na obsahu našeho serveru rádi podíleli? Pak máte jedinečnou příležitost! Hledáme totiž posily. Pokud máte chuť dozvědět se, jak funguje internetová publicistika, popřípadě už mát nějaký svůj malý filmový blog, který nikdo nečte, a rádi byste konečně získali zpětnou vazbu, neváhejte a přidejte se k redakci Fandíme Filmu.

Naučíte se rešeršovat a interpretovat informační zdroje, potrénujete stylistiku a vyzkoušíte si práci v redakčním kolektiku. Ke svým textům získáte zpětnou vazbu zkušených editorů, kteří vás naučí vše potřebné. Žádná předchozí zkušenost s publikováním není nutná, postačí vám dobré vyjadřovací schopnosti a znalost angličtiny. Kromě cenných znalostí a zkušeností získáte také prostor k oslovení několika tisíc našich čtenářů a přístup na různé exkluzivní akce, jako jsou předpremiéry filmů či tiskové konference.

V případě zájmu se ozvěte na adresu redakce@fandimefilmu.cz. Stačí když o sobě uvedete pár základních informací, na všem ostatním se domluvíme.


Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest