Lost River: První fotky z prvotiny Ryana Goslinga

Lost River: První fotky z prvotiny Ryana Goslinga | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Populární herec režíruje a zatím to vypadá, že se inspiroval u Davida Lynche.

Před nějakou dobou jsme si ve dvou článcích představili chystaný film How to Catch a Monster, režisérskou a scénáristickou prvotinu Ryana Goslinga, hvězdu snímků Drive nebo The Place Beyond the Pines. Film, který mezitím změnil jméno na Lost River, se nám teď ukazuje na prvních snímcích. Soudě dle těchto fotek film, který se v kinech objeví koncem letošního roku, připomíná některé kousky proslulého Davida Lynche.

O filmu se nově rozpovídal představitel jedné z hlavních rolí, Iain De Caestecker, kterého můžete znát z jedné z hlavních rolí marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.. De Caestecker o filmu prohlásil, že se film točí hlavně okolo rodiny, která žije ve městě jménem Lost River. V něm kdysi žilo mnoho rodin, a vládla zde pohoda, nyní se však mění na místo plné beznaděje. Hlavní hrdinka, kterou hraje Christina Hendricks, je svobodná matka, jejíž syn, kterého hraje De Caestecker, objeví cestu do podvodního města. Aby zachránila syna a svou rodinu, musí se hlavní hrdinka do tohoto temného světa vydat.

Nedávno bylo zveřejněno, že film Lost River bude mít celosvětovou premiéru příští měsíc na filmovém festivalu v Cannes. Jak již bylo zmíněno v úvodu článku, do kin by se pak film měl dostat na konci letošního roku. V galerii se zatím můžete podívat na první fotky.

Zdroje: Empire, Film Stage

Galerie: 3

Lost River: První fotky z prvotiny Ryana Goslinga | Fandíme filmu Lost River: První fotky z prvotiny Ryana Goslinga | Fandíme filmu Lost River: První fotky z prvotiny Ryana Goslinga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest