Star Wars VII: První potenciální fotka z placu

Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Zdá se, že v Emirátech už se točí nebo minimálně probíhají přípravy. A kdo další ve filmu bude a nebude hrát?

V posledních týdnech jste spolu s námi mohli sledovat různé zvěsti o tom, že se sedmá epizoda Star Wars bude točit v poušti jednoho ze států severní Afriky či Arabského poloostrova. Teď se na internetu objevily další informace, které dost možná potvrzují, že filmaři budou natáčet v poušti poblíž Abu Dhabi nebo už tam dokonce točí. Skutečnost se z několika různých zdrojů podařilo ověřit magazínu The National, který z místa činu přinesl také fotografii stanu, do kterého řemeslníci zrovna uklízejí kus nějaké kulisy. Oči bystrých fanoušků na starwars7news.com pak rozeznaly, že se zřejmě jedná o část nohy AT-AT - obřích kráčejících obrněnců známých z epizod a VI. Starwars7news dále spekulují o tom, že natáčení už možná delší dobu tajně probíhá. Potvrdit to zatím nelze, nicméně by to odpovídalo posedlosti tajemnem, kterou je proslulý režisér J.J. Abrams.

Dále pro vás máme několik castingových novinek. Benedict Cumberbatch snad definitivně potvrdil, že ve filmu hrát nebude. Naproti tomu by se v něm mohla objevit neznámá Maisie Richardson-Sellers, divadelní herečka z británie, která doposud nehrála v žádném filmu. Podle THR je kandidátkou na roli černé či míšenecké dcery (vnučky?) Obi-Wana Kenobiho, podle Deadline se uchází o nějakou vedlejší roli. Oba weby se každopádně shodují na tom, že o ni producenti stojí. Můžete si ji prohlédnout dole v galerii, kde pro zpestření najdete také poměrně aktuální fotku Carrie Fisher (princezna Leia), která se dostala do velice dobré formy. Na úplný závěr pro vás máme nepotvrzenou synopsi, která klidně může vycházet ze starší verze scénáře nebo být úplně vycucaná z prstu.

Po Návratu Jediů nebylo Impérium nikdy zcela zničeno, pouze na několik let zatlačeno do kouta. Han a Leia skončí ve vězení, zatímco se Luke stáhne do ústraní. Hlavními hrdiny filmu mají být potomci Hana a Leiy, kteří většinu života vyrůstali jako sirotci. Po tom, co jsou jejich rodiče ve vězení už zhruba osm let, vyhledají Lukea Skywalkera, aby jim pomohl rodiče osvobodit. Zápletka by měla být schválně co nejjednodušší, aby se do série podařilo vtáhnout i nové diváky, kteří zatím žádný díl Hvězdných válek neviděli.

Zdroje: The IRIS Au, Deadline, THR, StarWars7news I, StarWars7news II, The National, The Daily Mail

Galerie: 5

Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu Star Wars VII: První potenciální fotka z placu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest