Expendables 3: Nové oficiální fotky

Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A Harrison Ford popisuje, jak se dostal k Expendables. AKTUALIZOVÁNO o fotku s Arnoldem.

Už během zítřka by měli zámořští novináři začít vydávat své reportáže z natáčení Expendables 3, a tak se s předstihem na internetu objevilo několik nových oficiálních fotek, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Kromě samotných postradatelných dole také najdete společnou fotku kaskadérů. Dále pro vás máme zajímavé doznání od Harrisona Forda, který se, podobně jako nedávno James Cameron, zpovídal před svými fanoušky na sociální síti Reddit. Když padla otázka na jeho účast v Expendables 3, Ford přiznal, že se jedná o totální souhru náhod. Ford se zrovna chystal do Indonésie, kde ho čekalo natáčení Cameronova dokumentu Years of Living Dangerously. Bulharsko ale bylo při cestě, Harrison měl pár dní volného času, a když si pustil Expendables, tak si řekl, že by to mohla být docela sranda a podepsal. Evidentně tedy stačí rozeslat hvězdám DVDčka, poslat je někam přes Bulharsko a do čtvrtého filmu dostaneme koho jen budeme chtít ;-).

Ve třetích Expendables Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) a zbytek týmu čelí Conradu Stonebanksovi (Mel Gibson), který před lety spolu s Barneym Expendables zakládal. Ze Stonebankse se stal nelítostný obchodník se zbraněmi a někdo, koho Barney musel zabít. Tedy alespoň si myslel, že ho zabil. Stonebanks unikl smrti a snaží se s Expendables skoncovat. Ale Barney má jiné plány. Rozhodne se, že proti staré krvi může bojovat jedině nová krev a nabere do týmu několik nových členů, kteří jsou mladší, rychlejší a vyznají se v technologiích. Z poslední mise se tak stává souboj staré školy s novou školou a na Expendables čeká zatím nejosobnější bitva. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 14.8.2014.

Zdroje: TheArnoldsFans, Collider, Expendables Premiere I, Expendables Premiere II, Manly Movie, Reddit

Galerie: 5

Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu Expendables 3: Nové oficiální fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest