Amazing Spider-Man: Spin-offy ještě před čtyřkou

Amazing Spider-Man: Spin-offy ještě před čtyřkou | Fandíme filmu
Amazing Spider-Man 4 je v plánu, ale Venom a Sinister Six mají přednost. K tomu nová featurette z Amazing Spider-Mana 2. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Producent Matt Tolmach byl v dalším interview přímo tázán, zda se ve spin-offech objeví Spider-Man. Tolmach to buď nechtěl prozradit nebo o tom ještě není pevně rozhodnuto. Každopádně se zdá, že Spider-Manova účast v spin-offech není vyloučená, ale ani nutná. Tolmach také zopakoval, že v některých záporácích (jmenovitě ve Venomovi - v nositelích Venoma) je mnoho dobrého, jsou to komplexní postavy. Stejně tak v Sinister Six jsou někteří členové čirým nenapravitelným zlem a jiní mají šanci se vykoupit.

Původní text:prvních reakcích na Amazing Spider-Mana 2 zaznívají nespokojené názory, podle kterých nový Spider-Man pořád víc staví širší svět, než aby se soustředil na jednotlivé filmy. Rozšířeným světem už se v dnešní době každopádně dávno nemyslí důkladné provázání děje napříč trilogií, ale také navázání nejrůznějších spin-offů a týmovek, ve kterých se spojí víc postav z předchozích jednotlivých filmů.

Ve Spider-Manově světě víme, že máme očekávat samostatný spin-off s anti-hrdinou Venomem a týmovku Sinister Six, ve které se spolu sejde šest záporáků z předchozích Spider-Manových filmů. Pořád ještě úplně přesně není zřejmé, kdy bychom jednotlivé spin-offy mohli vidět, nicméně producenti Avi Arad a Matt Tolmach teď upřesňují, že se jich dočkáme rozhodně ještě před Amazing Spider-Manem 4. Ten byl původně naplánován na 4.5. 2018, nicméně podle toho co producenti říkají se zdá, že v daný den vstoupí do kin jeden z výše uvedených spin-offů. Už dříve jsme se dozvěděli, že Sony plánuje vydávat jeden spider-manovský film ročně a prozatím jsou naplánovaní pouze Amazing Spider-Man 2 na rok 2014 a Amazing Spider-Man 3 na rok 2016. Je docela dobře možné, že do roku 2015 už studio žádný pavoučí film dokončit nestihne, z čehož lze usuzovat, že v roce 2017 uvidíme Venoma a o rok později vyvrcholí dosavadní pavoučí filmy v týmovce Sinister Six.

Doposud se také o Sinister Six mluvilo jako o filmu o šesti záporácích a o Spider-Manovi nebyla nikde ani zmínka. Andrew Garfield, Spider-Manův představitel, dokonce v loňském interview zdůraznil, že on má smlouvu na tři filmy a cokoliv dalšího se bude dít, on s tím nemá nic společného. Teď ale Garfield v nejnovější featurette mluví o tom, že Spider-Man bude celou situaci pozorovat z povzdálí, ale Sinister Six bude především o tom, jak se dá parta záporáků dohromady. Režisér Marc Webb pro změnu uvádí, že Sinister Six bude hrát v budoucích Spider-Manových filmech zásadní roli. Co to přesně znamená?

Uvidíme Andrew Garfielda v Sinister Six? Objeví se ve filmu zkrátka Spider-Man a zatím není jasné, kdo jej bude hrát nebo zda bude vůbec muž pod maskou mluvit? Objeví se ve Spider-Manovi 3 jenom další členové šestky nebo rovnou celá parta pohromadě? A vyvrcholí snahy zločineckého týmu skutečně v samostatném filmu nebo nás čeká nějaký zásadní veletoč, při kterém studio dá Sinister Six dohromady ještě před uvedením třetího Amazing Spider-Mana a teprve v něm se aktuální dějové linie propojí a uzavřou? Než na kteroukoliv z otázek dostaneme jasnou odpověď, bude to nejspíš nějakou dobu ještě trvat, protože teď je na pořadu dne Amazing Spider-Man 2, avšak je patrné, že v Sony se topí pod kotli naplno a propojený vesmír neberou na lehkou váhu. V komentářích dejte vědět, jak byste časový rozvrh pavoučího univerza poskládali vy.

Amazing Spider-Man 2: Sinister Six Featurette

Zdroje: HeyUguys, Den of Geek

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest