The Bourne Legacy: První fotky z placu

The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nový Bourne se právě natáčí a šikovní fotografové už stihli zaznamenat Rachel Weisz.

Zatímco zřejmě nejskloňovanější hereckou tváří letoška je Ryan Gosling (kromě Drive a Bláznivé, ztracené lásky můžeme čekat, že bude zářit v i Clooneyho politickém dramatu The Ides of March), v příštím roce jí dost možná bude Jeremy Renner. Tenhle chlapík se totiž v zimě objeví po boku Ethana Hunta, na začátku letní sezony jako Hawkeye v Avengers a v srpnu svou velkolepou pouť zakončí jako hlavní tvář nové bourneovky. V ní si zahraje agenta, jenž byl součástí programu ještě závažnějšího a nebezpečnějšího, než jakým ve své době Treadstone (v němž figuroval Bourne). Snímek s názvem The Bourne Legacy se už momentálně natáčí v ulicích New Yorku, zatím ovšem bez Rennera, jenž si nejspíš dává pár dní oraz od natáčení Avengers. Ani tak ovšem dnes nepřicházíme úplně s prázdnou, na place byla totiž dychtivými fotografy zachycena Rachel Weisz. Měla na sobě přitom doktorský plášť, tudíž se ihned začalo spekulovat, zda si ve filmu nezahraje lékařku. Její role totiž doposud nebyla pořádně specifikována.

Kromě Weisz a Rennera uvidíme ve filmu též Edwarda Nortona nebo Oscara Isaaca. Z navrátilců by se pak měli objevit Joan Allen jako Pamela Landy a Albert Finney v roli doktora Alberta Hirsche. Jen připomínáme, že na režisérské sesli vystřídal Paula Greengrasse Tony Gilroy, jenž také stojí za scénářem. The Bourne Legacy má českou premiéru naplánovanou na 30. srpna 2012 (tedy přesně 5 let od Ultimáta).

Galerie: 5

The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu The Bourne Legacy: První fotky z placu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest