Into the Storm: Twister se potkal s found footage

Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Přes malé městečko se přeženou nebezpečná tornáda. S rozklepanou kamerou budeme přímo v centru dění. Přehrajte si první upoutávku.

Americké městečko Silvestron je během jednoho dne zpustošeno nebývalým náporem sérií tornád. Tím škody na majetku a problémy místních obyvatel ani zdaleka nekončí - to nejhorší má totiž teprve přijít. Někdo utíká směrem od vzdušného víru do bezpečí, jiní zůstávají a chtějí všechno dění tornád zdokumentovat. Brzy jejich touha po výzkumu rychle vystřídá boj o holý život. 

Metodu natáčení found footage si vyzkoušel Steven Quale, režisér Nezvratného osudu 5. Scénář pochází od Johna Swetmana (Evidence z roku 2013). V rolích lidí, utíkající před zkázou, se objeví Richard Armitage z Hobití trilogie, Sarah Wayne CalliesThe Walking Dead, Jeremy Sumpter či Nathan Kress. Premiéra filmu je plánována na 8.8. 2013.

"Found footage pořád tahne. Pojďme se tím lehce inspirovat a natočíme moderní verzi Twisteru," určitě si někdo z tvůrců pomyslel. Ale proč ne, už jsme tu měli monstrum útočící na New York, středoškoláky se superschpnostmi a čeká nás ještě třeba cestování časem. První teaser trailer k Into the Storm zhruba od poloviny nevypadá špatně, protože siréna utichne, větráky se roztočí na maximum a začne se něco dít. Panika je doslova všude a vypadá to působivě, navíc závěrečná scéna s letadly vypadá docela cool. Jak se upoutávka líbí vám?

Into the Storm: Teaser trailer

 

Zdroje: Coming Soon, THR

Galerie: 5

Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu Into the Storm: Twister se potkal s found footage | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest