Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude

Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Marc Webb uklidňuje fanoušky. K tomu nová featurette o Andrew Garfieldovi a nové plakáty a fotky.

Následující řádky odhalují, kolik prostoru dostane jeden ze záporáků. Pokud si nechcete zkazit překvapení, nepokračujte ve čtení.

Spider-Mana 3 do značné míry potopily tři záporáci. Film nevěděl, co si s nimi počít, jak je přirozeně propojit, jak všem z nich dát dostatek prostoru a udělat z nich víc, než jen komparsisty v akčních scénách. Když jsme se tedy dozvěděli, že v Amazing Spider-Manovi 2 taktéž potkáme hned tři záporáky, fanoušci se logicky začali filmu bát. Podle režiséra Marca Webba ale bude vše v pořádku. Jednotlivé podzápletky se budou ve filmu vzájemně proplétat a Rhino bude navíc pouze vedlejší postavou. Paul Giamatti se ve filmu objeví pouze na čtyři minuty! Zdá se tedy, že se potvrzují starší teorie, že Rhino budou toliko součástí úvodní scény před titulky, kde se Spider-Man po vzoru bondovek vypořádá se (zdánlivě?) nesouvisející misí a teprve potom se zhoupne do hlavního příběhu. Pokud vás mrzí, že si Paula užijeme tak málo, nevěste hlavu, studio s ním počítá do dalších dílů.

Webb dále prozradil, že v jedničce se snažil držet při zemi a představit Spider-Mana jako co nejuvěřitelnějšího hrdinu, avšak při natáčení dvojky se osmělil, roztáhnul křídla a řídil se starou poučkou, že pokračování musí být větší a bombastičtější. Tak doufejme, že se ze řetězu neutrhl až příliš a nečeká nás jen nesourodý spektákl. Následuje nová featurette, která ukazuje, jak velký je Andrew Garfield fanoušek Spider-Mana, jaký má komediální timing a jak je sehraný s Emmou Stone. V galerii najdete nejnovější plakáty a obrázky.

Amazing Spider-Man 2: Andrew Garfield featurette

Ty největší boje vždycky sváděl Spider-Man sám se sebou: Mezi sebou se praly obyčejné závazky Petera Parkera a neobyčejné povinnosti Spider-Mana. V Amazing Spider-Manovi 2 ale před Petrem leží daleko větší konflikt.

Je báječné být Spider-Manem (Andrew Garfield). Peter Parker nezná nic lepšího, než pocit, který zažívá při houpání mezi mrakodrapy, zvyká si na to, že je hrdina a tráví čas s Gwen (Emma Stone). Jenže být Spider-Manem má svoji cenu. Jen Spider-Man může ochránit ostatní Newyorčany před mocnými zlosyny, kteří ohrožují město. V Electrovi (Jamie Foxx) Peter nachází soupeře mnohem silnějšího, než je on sám. A když se po dlouhé době vrací jeho přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter zjišťuje, že jeho nepřátelé mají jednu věc společnou: Oscorp.

Dále hrají Campbell Scott (Richard Parker), Embeth Davidtz (Mary Parker), Paul Giamatti (Aleksei Sytsevich) a Sally Field (tetička May). Česká premiéra je naplánována na 24.4. 2014, slovenská na 1.5. 2014. 

Zdroje: Oficiální Facebook, Really Slow Motion, AidarSM, THR, Allen Theatres

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2 záporáky přecpaný nebude | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest