NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla

NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Liam Neeson letí na autopilota a předvádí svou obvyklou drsnou polohu. K traileru přidáváme fotky. AKTUALIZOVÁNO o nový klip

AKTUALIZACE: Přidáváme nový klip, ze kterého je patrné, že na palubě letadla zavládne silná paranoia. Liam navíc svoji charakteristickou hlášku "na to není čas" vyměnil za "marníš čas" ;-).

Zatímco Stallone, Schwarzenegger a další zkušené hvězdy akčního filmu mají co dělat, aby na sklonku kariéry přilákaly do kina alespoň hrstku diváků, Liam Neeson se jenom tiše usmívá. Po většinu kariéry platil za dramatického herce, který přece byl v tom Schindlerovi, nicméně v posledních letech u něj začaly převládat role ledově klidných tvrdých mužů, kteří se hravě dostanou z každé prekérní situace. Co na tom, že Liam hraje pokaždé téměř totožnou postavu, diváci jeho pragmatické likvidátory pořád baští.

Nejnovějším přírůstkem do Neesonovy akční kinematografie je thriller NON-STOP (v originále zvaný Non-Stop), ve kterém jakožto bezpečnostní agent kontroluje průběh letu na palubě běžných komerčních linek. Během aktuální směny však skutečně nastane vyhrocená situace, která ohrozí životy všech pasažérů letadla. A protože se jedná o plánovaný, rafinovaný útok, je Neesonův hrdina zároveň podezřelým číslo jedna. Nedávno zveřejněný druhý trailer neukazuje prakticky nic nového (možná několik sekund), jedná se toliko o zkrácený sestřih již dříve vypuštěné upoutávky, což jen potvrzuje naše tušení, že novinka Jaumea Colleta-Serry (s Neesonem natočil už thriller Neznámý) může zkušeného diváka asi jen těžko něčím překvapit. Na druhou stranu, pokud máte rádi přesně tenhle typ napínavého thrilleru, asi byste ani neměli být nějak výrazně zklamaní. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 27.2. a dole pod trailerem najdete ještě nějaké fotky.

Non-Stop: První klip

 

NON-STOP: Minutový trailer

Galerie: 6

NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu NON-STOP: Další trailer z ohroženého letadla | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest