Thor 3 má scenáristy

Thor 3 má scenáristy | Fandíme filmu
Dvojka co nevidět vyjde na DVD, je třeba chystat Throjku. AKTUALIZOVÁNO o zákulisní zvěsti o ději.

AKTUALIZACE: Jen co byla ohlášena jména scenáristů třetího Thora, začaly se k nim vyjadřovat nejrůznější zámořské servery. Kupříkladu Screen Rant připomíná svůj starší rozhovor s Craigem Kylem, ve kterém tehdejší producent Thora 2 se smíchem připustil, že Ragnarok je jedním z největších příběhů Thorovy historie. Snažil se něco naznačit? O dost konkrétnější byl server HitFix, který rovnou tvrdí, že v závěru Avengers 2 nastane komplikovaná situace, která by mohla postavit Asgard a Zemi proti sobě. Že bychom se konce světa skutečně dočkali?

Původní zpráva: Tak to byla hodně velká rychlost. Jen co se proslechlo, kdo natočí Captaina Ameriku 3, dozvídáme se, kdo napíše Thora 3. Úkolu se zhostí naprosto neznámí Craig Kyle a Christopher Yost, kteří však oba dva pro Marvel pracují už léta. Oba dva se podíleli na celé řadě animavaných seriálů, Kyle potom pracuje už delší dobu jako viceprezident vývoje a produkoval prvního a druhého Thora, Yost u dvojky pomáhal s přepisováním scénáře.

Z oznámení už opět můžeme pouze usuzovat, zda Marvel jednoduše plánuje na dlouhou dobu dopředu nebo můžeme s Thorem 3 počítat do třetí fáze Marvel Universe. Lze předpokládat, že ve třetí fázi uvidíme až šest filmů, přičemž jedním z nich bude Ant-Man a druhým Avengers 3. Pokud bychom uvěřili zvěstem, že ve třetí fázi stoprocentně uvidíme Doctora Strange, znamená to, že dvě ze zbývajících tří slotů by si mohli rozebrat právě Cap a Thor? Popravdě řečeno asi není s čím otálet. Prozatím jsou postavy populární a herci mladí a plní sil, nicméně nic z toho samozřejmě nemusí trvat věčně.

A co bychom ve třetím Thorovi mohli vidět? Pokud jste při sledování Thora 2 neprchli před koncem někam na autobus nebo na toaletu, pak moc dobře víte, že proradný Loki se vrátil, tentokrát v přestrojení za Odina. Jakmile se Thor o odstranění otce dozví, oheň bude na střeše. Nelze však čekat, že by nás čekal pouze bratrovražedný duel. Z doposud nepředstavených Thorových protivníků se nabízí hned několik kandidátů, kteří by mohli mistru kladiváři pořádně zatopit.

Lokiho dcera Hela by mohla vytvořit zajímavou paralelu s nenáviděným Odinem, v komiksech dělala problémy, když se s říše mrtvých začala roztahovat do dalších světů, ve kterých neměla vládkyně podsvětí co pohledávat. Pak je tu obrovský ohnivý démon Surtur, tvořený stejným plamenem, ve kterém bylo ukováno Thorovo kladivo. Jestli má dát Thorovi někdo opravdu pokouřit, je to on. Dále přichází v úvahu Enchantress, mocná kouzelnice, která se Thora snaží odloudit od Jane Foster. A konečně Midgarský had, obrovský ještěr, který se obtáčí kolem Země a je předurčen k souboji s Thorem, ve kterém oba zahynou. Což přímo odkazuje také na Ragnarok, jeden z nejslavnějších Thorových příběhů, ve kterém hrozí doslovný konec světa, a který Thora na dlouhá léta vymazal se stránek komiksů. Jsou mezi vámi znalci Thorovy bohaté historie? Který příběh myslíte, že by se scenáristé mohli pokusit zpracovat?

Zdroje: HitFix, Screen Rant, Variety

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest