Ant-Man jako bojovník proti komunismu

Ant-Man jako bojovník proti komunismu | Fandíme filmu
Z mravenčího zákulisí se proslýchají další a další podrobnosti.

Před časem jsme se dozvěděli, že jedním ze žhavých kandidátů na důležitou roli v Ant-Manovi je Michael Peña, který reportérovi z Collideru potvrdil, že nabídku skutečně zvažuje. Podle serveru This Is Infamous (dnes už o něm byla řeč ve spojitosti s Doctorem Strangem) by měl ztvárnit roli Castilla, komunistického vůdce podobného Fidelu Castrovi. Proti Castillovi by se měl postavit Hank Pym v úvodu filmu, kde se starý Ant-Man představí jako vládní špion a bojovník proti komunismu. Nicméně This Is Infamous dodává, že by se Peña nějakým způsobem mohl objevit i v přítomnosti, ve které bude hrát prim Scott Lang.

Potom tu máme další novinku od serveru Bleeding Cool, který uvádí, že hlavní ženská postava by měla být dcerou jednoho z hlavních hrdinů. Z čehož dále logicky odvozuje, že se s největší pravděpodobností jedná o dceru Hanka Pyma! Zatím můžeme pouze spekulovat o tom, zda jako Pymovu dceru uvidíme Hope Pym (později známá jako záporačka Red Queen) nebo tvůrci udělají z Janet van Dyne (později hrdinka Wasp) ve filmech Pymovu dceru nebo se bude jednat o nějakou úplně novou, smyšlenou postavu.

A aby těch zpráv o Ant-Manovi nebylo málo, tak Collider tvrdí, že ani Rashida Jones ani Bryce Dallas Howard se neucházej o hlavní ženskou roli a Slashfilm pro změnu vypátral, že se ve filmu neobjeví Clifton Collins Jr.. Opět bude zajímavé sledovat, které zákulisní informace se potvrdí a které ne.

Zdroje: Wikipedia (fotka), Slashfilm, This Is Infamous, Bleeding Cool, Collider I, Collider II, Collider III

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest