Jack Ryan: Film oficiálně doporučený pro důchodce

Jack Ryan: Film oficiálně doporučený pro důchodce | Fandíme filmu
Naše babičky by asi koukaly, na co je to posíláme. Dále v dnešní novince najdete hromadu featurett, klipů a dalších videí.

AARP, neboli Americká asociace lidí v důchodu, je nezisková organizace, která svým členům poskytuje právní poradenství, různé slevy na léky či zdravotní služby apod.. Členové samozřejmě dostávají také svůj magazín a mají webové stránky, kde mohou najít nejrůznější tipy na zlepšení seniorského či rodinného života. Teď se AARP rozhodla, že začne vydávat známku „Filmy pro dospělé“, které podle organizace mohou oslovit především právě diváky starší padesáti let. Takto označené filmy bude AARP doporučovat svým klientům a nadále je podporovat. Vzhledem k tomu, že má organizace zhruba 40 milionů členů se pro filmová studia může jednat o docela slušné promo, zvlášť když lidé nad padesát let (podle AARP) tvoří zhruba čtvrtinu všech diváků, kteří v USA chodí do kina. A to není málo.

Akorát je poměrně kuriózní, že první film, který si vysloužil nálepku „Film pro dospělé“, je právě Jack Ryan. Tatínkové si ho možná ještě rádi dají, ale troufám si říct, že většina maminek, dědečků a babiček film poměrně ráda přenechá výrazně mladšímu publiku. Nicméně kdyby se vám film v kinech náhodou nelíbil, pamatujte, že možná jste na něj jednoduše moc mladí ;-). Přidáváme playlist, ve kterém najdete nejnovější trailer, 6 featurett, 8 klipů a pohled do zákulisí natáčení.

Jack Ryan: Playlist

Zdroje: Collider, AARP, Wiki

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest