Beneath: Horor dole v dole

Beneath: Horor dole v dole | Fandíme filmu
A nemyslíme tím tu písničku od Kabátů. Vzpomínáte na drama zavalených chilských horníků? Oproti událostem filmu Beneath si mohli pískat. Pusťte si trailer.

Před dvěma týdny vyšel první trailer k hororu Beneath. Co nás v něm čeká? Hlavními hrdiny projektu budou horníci, kteří zůstanou po nehodě uvězněni 600 stop pod zemí – a samozřejmě je jen otázkou času, kdy se ve stísněném prostoru bez světla a vzduchu začne dít něco divného. Horníci se začnou navzájem obviňovat a tak nás snad vedle strašení čeká i slušný psychothriller.

Snímek natočil poměrně neznámý Ben Ketai, který se specializuje téměř výhradně na hororovou tvorbu (30 dní dlouhá noc 2). Scénář napsali Patrick Doody a Chris Valenziano, kteří se vedle filmu brouci podíleli například také na hrách Silent Hill: Homecoming a Call of Duty: World At War. Snímek produkuje studio Revolver Pictures Company. Co se týče obsazení, tak nejznámějším zúčastněným je asi Jeff Fahey, alias Frank Lapidus ze Ztracených. Ve filmu se objeví také Mark L. Young (Millerovi na tripu) a Brent Briscoe (Zelená míle, Mullholand Drive). Snímek byl vybrán jako úvodní film festivalu Screamfest, ze kterého si odnesl hned šest cen, včetně té, za nejlepší film. Šance, že se filmu dočkáme alespoň na videu, se tak zvyšují.

A teď již k traileru. Ten nepostrádá hutnou atmosféru, čemuž napomáhá naprostá absence dialogů. Prostor dostává výborná práce s kamerou a minimalistická hudba (nebo spíš sound design), díky které se můžeme snadno vžít do hrůz, které čekají hrdiny filmu.

Beneath: Teaser Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest