Angry Birds našli režiséry

Angry Birds našli režiséry | Fandíme filmu
Když nemáte po ruce rozumný scénář, zfilmujte dotekovou hříčku z tabletů.

O záměru zfilmovat herní sérii Angry Birds, jsme vás informovali minulý rok. Osobně si myslím, že čeho je moc toho je příliš, moje myšlenky ale nesdílí pánové ze společnosti Rovio a tak 9. září oznámili jména režisérů, kteří zfilmování věčně nakrknutých ptáčků dostali na starost. Jsou jimi ostříleni hoši Fergal Reilly a Clay Kaytis, pro které však budou Angry Birds režisérskou celovečerní premiérou. Film bude distribuovat Sony.

Fergal začínal s animáky u Sony v roce 2003, postupně pracoval jako kreslíř storyboardů pro filmy Zataženo, občas trakaře 1 a 2 nebo Hotel Transylvania. Clay naproti tomu začínal, jako animátor u Disneyho, kde strávil 19 let a podílel se na například na filmech Na vlásku, Raubíř Ralf nebo Bolt. Scénář k filmu napsal Jon Vitti, který se podílel na Simpsonových ve filmu nebo Alvinovi a Chipmuncích. Jak už to u dnešních animáků bývá, "točí se" ve 3D o půjde o klasickou CG-animaci.

Rovio pro netrpělivé fanoušky připravilo 52 epizod Angry Birds Toons, ve kterých nás postupně blíže seznamují s populárními hrdiny. Od 17. Března můžete tedy každý týden zhlédnout jednu novou epizodu a to nejlépe přímo v aplikaci, kterou určitě máte ve svém smart-zařízení. Každá epizoda má pouze pár minut a jednoduchý děj, přesto celkový počet zhlédnutí, již překročil neuvěřitelné číslo: 1 000 000 000. Jak by řekl „klasik“, kdo z vás to má ?

Premiéra je stanovena na 1.7. 2016. A co vy? Máte pocit, že z toho může být nová nekonečná řáda animáků, které nás budou bavit?

Angry Birds Toon

 

Zdroj: Rovio

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest