Bláznivá střela: Nová verze slavné komedie nabírá obsazení

Bláznivá střela: Nová verze slavné komedie nabírá obsazení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Čeká nás remake nebo pokračování?

Klasická komedie Bláznivá střela (Naked Gun) se dočká nového zpracování. Do ústřední role se už delší dobu počítá s Liamem Neesonem a hlavní ženskou roli získala Pamela Anderson. Postupně se obsazují i další role.

Paul Walter Hauser zažívá skvělých pár dní. Vedle obsazení do Fantastické čtyřky dostává příležitost také v Bláznivé střele. Dozvěděli jsme se, že ztvární kapitána Eda Hockena, jehož v původní trilogii hrál George Kennedy. Hauser prorazil spolu se snímkem Já, Tonya, vidět jsme jej mohli vidět také v Richardu Jewellovi nebo Cruelle, za vystupování v seriálu Volavka získal Zlatý glóbus.

Vedle něho byl obsazený ještě Kevin Durand, který momentálně řádí jako opičí král v Království Planety opic. Dále diváci Kevina mohou znát ze série Resident Evil, ze seriálů Ztraceni, Zámek a klíč, Bažináč, Vikingové nebo Agresivní virus. V Bláznivé střele zřejmě ztvární jednoho ze záporáků.

Zajímavé je, že v minulosti se psalo, že chystaný film bude volné pokračování, kde Liam Neeson ztvární syna původního nemotorného policisty Franka Drebina, zatímco článek The Hollywood Reporteru, který jako první informoval o Durandovi, o něm hovoří čistě jako o Drebinovi. To by mohlo být opomenutí, nicméně jestli Paul Walter Hauser hraje kapitána Eda Hockena, tak to je postava z původního filmu. Pokud to nemáme brát tak, že je kapitán prakticky nesmrtelný a šéfoval jak otci, tak synovi, tak bude nová Bláznivá střela remake, nikoliv pokračování. Nicméně, ruku na srdce, ono je to úplně jedno, v tomhle případě jde čistě o vtipy a herecké charisma…

V hlavních rolí nové Bláznivé střely (Naked Gun) vystupují Liam Neeson, Pamela Anderson, Paul Walter Hauser a Kevin Durand. Režíruje Akiva Schaffer. Scénář spolu s ním napsali Dan Gregor a Doug Mand. Produkuje Seth MacFarlane. Není jednoznačně zřejmé, o čem snímek nakonec bude. Neeson buď ztvární Franka Drebina nebo jeho syna. V původních filmech je Drebin (Leslie Neeson) detektiv nešika, který se s kamennou tváří dostával do těch nejvtipnějších situací, aby se z nich nějakým zázrakem nakonec pokaždé znovu vymotal. Původní trilogie na přelomu 80. a 90. let byla sérií bláznivých komedií, které parodovaly všemožná klišé z kriminálek, detektivek a dalších policejních příběhů. Novinka bude uvedena do kin 15. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, z původní Bláznivé střely

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 3

Bláznivá střela: Nová verze slavné komedie nabírá obsazení | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nová verze slavné komedie nabírá obsazení | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nová verze slavné komedie nabírá obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest