Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry

Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Po mnoha odkladech je snad boj He-Mana se zlotřilým Skeletorem konečně na cestě.

Málokterý film se připravuje tak dlouho, jako nová verze Vládců vesmíru (Masters of the Universe). Na projektu se postupně vystřídalo studio Sony a streamovací platforma Netflix, avšak teprve teď, pod dohledem Amazon MGM Studios, to vypadá, že snímek definitivně dojde do výroby.

Už před časem bylo oznámeno, že novinku zrežíruje Travis Knight a teď už známe také datum premiéry. Studio plánuje nové Masters of the Universe uvést do kin 5. června 2026. To dává dost času pro veškeré přípravy. O obsazení zatím nemáme žádné zprávy, avšak víme, že na scénáři momentálně pracuje Chris Butler, který vychází ze starší verze od Davida Callahama a Aarona a Adama Neeových.

Film vypráví o desetiletém princi Adamovi, který ztroskotal na Zemi ve vesmírné lodi a byl oddělen od svého kouzelného Meče moci - jediného spojení s domovem na planetě Eternii. Po jeho vypátrání o téměř dvě desetiletí později je princ Adam navrácen napříč vesmírem, aby bránil svou rodnou planetu proti zlým silám Skeletora. Aby však princ Adam porazil tak mocného nepřítele, bude muset nejprve odhalit tajemství své minulosti a stát se He-Manem: nejmocnějším mužem ve vesmíru.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Celovečerní film na motivy značky vznikl koncem 80. let, kdy hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroj: Amazon MGM Studios

Vládci vesmíru

07.08.1987 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Vesmírná fantasy ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest