Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce

Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Eddie Murphy je zpátky v Los Angeles a zase u toho bude dělat bordel.

Po letech odkladů konečně dorazí Policajt v Beverly Hills 4, alias Beverly Hills Cop: Axel F. Už tu byl první teaser trailer, ale to bylo loni v prosinci, od té doby jsme na novou upoutávku čekali. Teď je tady, ale je třeba přiznat, že je to celkem zklamání.

Video je cíleno primárně na Američany, navíc ještě na příznivce amerického fotbalu, které bude zajímat, jak se hráč Jared Goff srovnává s Axelem Foleym. Záběrů z filmu není tolik a často jsou překryté Jaredovým marketingovým plácáním, což je trochu škoda. Ale jestli chcete poodhalit, jak se bude Eddie Murphy ohánět hasičákem nebo prolétat ulicemi LA v helikoptéře, máte příležitost.

Netflix vzkazuje, že se Beverly Hills změnilo natolik, že když se do něj po letech Foley vrátí, bude znovu ze všeho vykulený, jako když tu byl naposledy. A ačkoliv s věkem trochu zmoudřel, pořád je v něm starý známý rošťák který „zaaaaaaručeně nebude štvát svoje kolegy a nadřízené“.

Dole v galerii pod videem najdete nové fotky.

Podle anotace je detektiv Axel Foley zpátky v Beverly Hills. Jeho dceři jde o život, a tak se oba dva spojí s novým parťákem a starými známými Rosewoodem a Taggartem. Společnými silami přitopí pod kotlem a rozkryjí utajené spiknutí.

V hlavní roli se samozřejmě vrací Eddie Murphy. Jako Rosewood a Taggart potom Judge Reinhold a John Ashton. Vedle nic se znovu připomenou také Paul Reiser jako Jeffrey Friedman a Bronson Pinchot jako Serge. Doplňují je Taylour Paige jako Axelova dcera Jane, Joseph Gordon-Levitt jako nový parťák, co rodinné dvojici pomůže s vyšetřováním. Na vše dohlíží Kevin Bacon, jako kapitán policejního oddělení v Beverly Hills. Film natočil Mark Molloy, scénář napsali Will Beall, Tom Gormican a Kevin Etten. Datum premiéry je stanoveno 3. července.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 9

Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F – Honička s vrtulníkem v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest