Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti

Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Wes Ball hovoří o tom, proč celou sérii posunul o stovky let do budoucnosti.

Další dny z kalendáře jsou odkrojeny, do premiéry Království Planeta opic zbývají už jen týdny a je tu další ukázka, jež se vás pokusí zlákat do kina. Nejnovější video je krátký film o filmu, zaměřený na svět do něhož je snímek zasazený. Režisér Wes Ball vysvětluje, že poskočit v čase o staletí kupředu, mu připadalo jako logický krok, protože chtěl vidět, jak se svět plný inteligentních opů od časů Caesara změní. Na první pohled je ve videu patrná Ballova láska k postapokalyptickým výjevům, které nám předváděl už ve svém průlomovém kraťasu Ruin. Nicméně doufejme, že spolu s pečlivě zpracovaným světem snímek přinese i napínavé dobrodružství a propracované postavy, na jaké jsme ze série Planety opic zvyklí.

Režisér Wes Ball přichází s čerstvým a strhujícím příběhem z Planety opic, který se odehrává několik generací v budoucnosti od vlády lidoopa Caesara. V té době jsou opice na planetě dominantním živočišným druhem a lidé musejí přežívat v úkrytech. Zatímco nový opičí tyran buduje své království, jistý mladý lidoop podniká strastiplnou cestu, během níž se musí vyrovnat s minulostí a učinit náročná rozhodnutí, která budou mít zásadní vliv na budoucnost opic i lidí.

Scénář napsali Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver a Patrick Aison. V hlavních rolích hrají Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Lydia Peckham, Ras-Samuel Weld A'abzgi, William H. Macy, Dichen Lachman a Eka Darville. Film bude uvedený 9. května 2024.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 4

Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti | Fandíme filmu Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti | Fandíme filmu Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti | Fandíme filmu Království Planeta opic: Krátký film o filmu rozebírá svět budoucnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest