Above the Below: Idris Elba bojuje o přežití ve vesmírném modulu

Above the Below: Idris Elba bojuje o přežití ve vesmírném modulu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Kosmonauti spadnou do oceánu a jde do tuhého. Elba hraje i režíruje.

Idris Elba je známý především jako herec (Luther, marvelovky, Únos letadla), ale už má i režisérské zkušenosti. Natočil celovečerní film Yardie a několik epizod seriálu Playhouse uvádí. Závěrem loňského roku se pustil do natáčení snímku Above the Below, který společně s ním připravil Martin Owen (The Loneliest Boy in the World, Aféra Olivera Twista).

Film pojednává o trojici kosmonautů, kteří jsou si vzájemně blízcí a strávili spolu nějaký čas ve vesmíru. Během návratu na Zem dojde k nehodě a modul se zásadním způsobem odchýlí z kurzu. Kabina ztratí spojení a začíná se neznámo kde potápět do mořských hlubin. Začíná boj o holý život.

Elba představuje Jacksona, velitele mise. Kromě něj ve snímku vystupují Caitlin FitzGerald (Mystérium sexu, Boj o moc, Stanice 11) jako odhodlaná kopilotka Brooks a Hero Fiennes Tiffin (série After, seriál V bezpečí) představuje Rhodese, idealistického nováčka na první misi.

Námět připravil Owen, scénář napsali Elizabeth Morris, Matt Mitchell a Vicki Sargent. Natáčelo se v ateliérech Pinewood, kde si produkce pronajala krom klasického studia také vodní nádrž. Už je dotočeno a celosvětová práva koupila společnost Lionsgate. Nemůžeme tak asi vyloučit, že film bude k vidění už někdy ve druhé půlce letošního roku.

Titulní foto je ilustrační, Idris Elba ve filmu Pacific Rim

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Above the Below: Idris Elba bojuje o přežití ve vesmírném modulu | Fandíme filmu Above the Below: Idris Elba bojuje o přežití ve vesmírném modulu | Fandíme filmu Above the Below: Idris Elba bojuje o přežití ve vesmírném modulu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest