Mountain Man: Hromotluk Manganiello chystá nový zombie biják

Mountain Man: Hromotluk Manganiello chystá nový zombie biják | Fandíme filmu
Warner Bros.
Osamělý chlapík se upíjí k smrti v zombie apokalypse, dokud neobjeví přeživší ženu.

Herec Joe Manganiello je známý žánrový fanda, co ve svém volném čase hraje Dračí doupě. Před kamerou si vyzkoušel Pravou krev nebo Justice League, avšak z jeho camea v roli Deathstroka nakonec nic nebylo, když budoucí plány filmového světa DC byly kompletně překopány. Ale kdo ví, třeba si teď Joe připraví novou žánrovou budoucnost spolu se značkou Mountain Man.

 

Postapokalyptický zombie thriller se začne natáčet později během letošního roku, a pokud by byl film úspěšný, může započít úspěšnou sérii. Knižní předloha od Keitha C. Blackmora už čítá sedm svazků v hlavní sérii a několik prequelů. Připravovaný film režíruje John Lee (Lucy má děťátko, seriály Broad City, Search Party). Scénář napsal Matt Deller (Manhattan Undying, videohra Neverwinter Nights 2). Produkuje Joe Manganiello, spolu se svým bratrem Nickem.

Joe ve filmu hraje Guse, přeživšího v promrzlém postapokalyptickém světě. Civilizace skončila před dvěma lety, kdy ji v tratolišti krve vyhladila zombie nákaza. Bývalému malíři pokojů se daří přežívat v opevněném úkrytu v horách nad městem. Do toho čas od času vyráží hledat zásoby, ozbrojený jen brokovnicí a baseballovou pálkou. Jinak ale sedí v přístřešku, upíjí se k smrti a čeká na nevyhnutelný den, kdy k němu vtrhne nemrtvá horda a bude po všem. Nebo zemře při jedné z výprav pro zásoby. Nebo spáchá sebevraždu. Jeho pohled na život se změní, když objeví uhrančivou přeživší ženu. Spolu s jejím nalezením však zjišťuje, že zombíci by nemuseli být tou největší hrozbou, která na něj číhá.

Titulní foto je ilustrační, Joe Manganiello jako Deathstroke

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest