Opice: Prokletá opice Stephena Kinga vyráží strašit do kin

Opice: Prokletá opice Stephena Kinga vyráží strašit do kin | Fandíme filmu
The Monkey Short Film
Hororový guru James Wan dohlédl na nové dílo na motivy povídky mistra hororu.

Hororová sbírka Skeleton Crew (u nás uváděná obvykle jako Mlha) Stephena Kinga vyšla původně už v roce 1985 a několik povídek už se dočkalo zfilmování. Teď se dočkala také Opice (The Monkey) která byla čerstvě dotočena v kanadském Vancouveru.

Příběh pojednává o dvojčatech Halovi a Billovi, kteří na půdě najdou starou hračku, mechanickou opičku, po svém otci. Od té chvíle kolem nich dochází k záhadným úmrtím. Bratři se rozhodnou opici zahodit a jejich životy jdou dál. Postupně se jejich životní dráhy rozcházejí. Po letech je ale opět svede dohromady prokletá opice Znovu začne docházet k podivným úmrtím a bratři musejí přijít na to, jak ji zničit jednou provždy, než o život přijde někdo z jejich blízkých.

Ústřední bratry hraje oba Theo James (Bílý lotos), dále hrají Tatiana Maslany (She-Hulk), Elijah Wood (Pán prstenů), Christian Convery (Sweet Tooth), Colin O’Brien (Wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) a Sarah Levy (Schitt’s Creek). Jako producent na projekt dohlédl zkušený hororový matador James Wan (Saw, Insidious, V zajetí démonů). Snímek napsal a zrežíroval Osgood Perkins, od něhož jste možná viděli Mařenku a Jeníčka v lese hrůzy a aktuálně na uvedení čeká jeho novinka Longlegs s Nicolasem Cagem v roli sériového vraha.

Titulní foto je ilustrační, z krátkometrážního zfilmování Opice

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest