Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr

Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér a představitel hlavní role neváhal pro svůj film čelit zraněním. Pusťte si nové „filmy o filmu“.

Britský herec Dev Patel natočil svůj režijní debut, Opičího muže (Monkey Man), v němž si zároveň zahrál hlavní roli. A ne jen tak ledajakou. V minulosti už Patel tu a tam lízl akci, tentokrát však jde o čistokrevnou akční roli ve stylu Johna Wicka, v níž se Patel musí protlouct od první do poslední minuty filmu.

Při natáčení si tak prošel ostrou zatěžkávací zkouškou. Nejen, že musel režírovat sám sebe a zvládnout technicky komplikované scény za kamerou i před ní. Neobešlo se to také bez osobních obětí. Když si pustíte nově zveřejněné krátké filmy o filmu, dozvíte se v nich, že si Dev během natáčení zlomil chodidlo a ruku. Vyžádalo si to převoz do nemocnice, přesto muselo natáčení pokračovat.

Patel také v jednu chvíli v zákulisí přiznává, že kvůli Monkey Manovi musel odříct několik opravdu zásadních kariérních příležitostí. Tak moc chtěl svůj vysněný projekt dotáhnout do konce. Nezbývá než Devovi popřát, aby tvrdá dřina nakonec stála za to a snímek se dočkal pozitivního přijetí. Videa jsou přiložená okolo, dole v galerii je k nalezení nejnovější plakát a jsou tam zákulisní fotky.

Akční thiller Opičí muž (Monkey Man) pojednává o osamělém muži (Dev Patel), který touží po pomstě. Tu míří proti zkorumpovaným prominentům, kteří zavraždili jeho matku a systematicky ubližují chudým a bezmocným. Děj je zasazený do Indie, kde bezejmenný hlavní hrdina (přezdívaný „Kluk“) vydělává své mrzké živobytí, když se večer co večer nechá s gorilí maskou na tváři zmlátit v nelegálních zápasech populárnějšími bojovníky. Léta se v něm hromadí hněv, až jednoho dne přichází na to, jak tajně proniknout mezi zkorumpovanou městskou smetánku. Trauma z dětství v něm nadále kypí, až nakonec svýma podivně zjizvenýma rukama vykoná odplatu vůči lidem, kteří jej připravili o všechno. Snímek je inspirovaný legendou o Hanumanovi, ikonickém ztělesnění odvahy a síly.

Dále hrají Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher a Makarand Deshpande. Patel krom ztvárnění hlavní role režíruje a je spoluautorem scénáře. Ten spolu s ním napsali Paul Angunawela a John Collee. Produkuje Jordan Peele. Datum české premiéry je stanoveno na 4. dubna.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu Opičí muž: Nová videa z natáčení jsou masakr | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest