Teen Titans: Tým mladších superhrdinů dostane vlastní film

Teen Titans: Tým mladších superhrdinů dostane vlastní film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zapomeňte na Batmana a spol. Tady budou mít slovo Robin a další mladší borci.

V rámci propojeného filmového světa DC komiksu vzniká další hraný celovečerní film. Hollywoodské zpravodaje píší, že se připravuje film o Teen Titans, tedy skupině mladších superhrdinů.

Jako první zprávu přinesl The Hollywood Reporter, který informuje, že studio Warner Bros. najalo scénáristku Anu Nogueira, aby snímek napsala. Anino angažování nám říká také jednu důležitou věc: šéfové studia James Gunn a Peter Safran jsou nejspíš velmi spokojení se scénářem, který Ana napsala pro další chystanou DC komiksovku - Supergirl: Woman of Tomorrow. Kdyby to tak nebylo, další pracovní nabídku by od šéfů nedostala. Předtím Nogueira psala hlavně pro divadlo a věnovala se herectví.

V komiksech jsou prapůvodně Teen Titans týmem mladších DC superhrdinů, jako jsou Robin, Kid Flash, Speedy, Supergirl a další podobní. Tak jako v jiných týmech se soupiska samozřejmě dost měnila. Nejstarší inkarnace týmu se objevila už v roce 1964 a v roce 1966 dostali Titáni vlastní sérii. Zpočátku nebyli příliš populární, v 80. letech však přišel restart, který do týmu zařadil nové výrazné členy, jako Cyborga, Robina nebo Wonder Girl. Charaktery jednotlivých postav se víc prokreslily, prohloubily se jejich vzájemné vazby a Titáni dostali zapamatovatelné protivníky. Restart byl extrémně populární, nicméně došlo k několika dalším, postavy stárly a vedle komiksů se podívaly i do jiných médií. Extrémně populární byl animovaný seriál Teen Titans Go!, který je výrazně komediální a neváhá parodovat zažitá klišé ze světa DC. V letech 2018-2023 běžel také hraný seriál Titans. Celovečerního hraného filmu se nicméně tým dočká vůbec poprvé.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Titans

Zdroj: The Hollywood Reportrer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest