Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách

Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Všechny Spider-Women dávají své kostýmy na odiv na nejnovějších obrázcích.

Kdo by to byl řekl, že se dožijeme dne, kdy budou zbývat už jen týdny do premiéry celovečerního filmu Madam Web (Madame Web). Dodnes jsme neviděli vynikající film s Fantastickou čtyřkou nebo Ghost Riderem, přesto se na plátna samostatně chystá třetiřadá vedlejší postava Spider-Manových příběhů, který v sešitech nebo animovaných filmech obvykle vystupuje jako postarší rádkyně upoutaná na křeslo.

Nicméně film je tady a nezbývá doufat, že buď bude povedený, nebo že si studio z případného neúspěchu vezme správné ponaučení. Pro filmové potřeby nebyla využita tradiční obdoba postavy, ale její méně častá, mladší verze. Teď to ještě není žádná „madam“,, ale prostě Cassandra (Dakota Johnson), mladá záchranářka, která z ničeho nic začne mít vidiny budoucnosti a do života se jí zapletou rozličné spidermanovské bytosti.

Přesně na takový příběh nás láká i nejnověji zveřejněný trailer, jenž znovu spoléhá především na to, že se diváky podaří oslovit předváděním hrdinek v pavoučích kostýmech, ačkoliv informovaní fanoušci vědí, že v téhle podobě budou dámy ve filmu vystupovat asi jen krátce. Na maskované hrdinky se nicméně zaměřují i nejnovější promo obrázky, které si můžete prohlédnout dole v galerii pod trailerem. Jestli ve snímek můžeme vkládat nějaké větší naděje, se z dosud zveřejněných materiálů pořád ještě vyčíst nedá…

Tou dobou v jiné realitě: Madam Web se odklání od zažitých komiksových zvyklostí a vypráví příběh o zrodu jedné z nejzáhadnějších marvelovských hrdinek. V napínavém thrilleru začíná Cassandra Webb jako záchranářka na Manhattanu. Když objeví své jasnozřivé schopnosti, musí se vypořádat se svou minulostí a naváže vztah se třemi mladými ženami, kterým je souzena mocná budoucnost. Tedy pokud přežijí smrtící současnost.

V hlavních rolích hrají Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet a Tahar Rahim. Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Kerem Sanga, Claire Parker a samotná Clarkson. Datum české premiéry je stanoveno na 14. února 2024.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 8

Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu Madam Web: Nový trailer staví na jasnovidectví a pavoučích hrdinkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest