Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pokračování velké vesmírné sci-fi od Netflixu odhalilo také novou synopsi.

Před pár dny byl zveřejněn vůbec první trailer pro Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška. Chvíli na to je tu další ukázka. Ta se do značné míry ztotožňuje s tou předchozí, snad jen přidává další scénu na samý závěr. Pakliže se však pokračování pro Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně nemůžete dočkat, další kousek materiálu je tady. Krom upoutávky byla uvedena ještě nová synopse:

Ve snímku Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška pokračuje epická sága Kory a jejích přeživších bojovníků. Ti se chystají obětovat všechno, až se spolu s obyvateli Veldtu postaví Mateřskému světu, aby mírumilovný venkovský svět ochránili. Pro ty, kteří ztratili svou původní domovinu, je nově nalezeným domovem. V předvečer boje musejí válečníci čelit pravdě o svojí minulosti a odhalují, proč se vlastně rozhodli bojovat. Na rebely se snáší celá síla říše. Vznikají nezlomná pouta, hrdinové povstanou a zrodí se legendy.

Film režíruje Zack Snyder, s nímž scénáře napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. V hlavních rolích hrají Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Cleopatra Coleman, Cary Elwes, Anthony Hopkins, Jena Malone, Corey Stoll, Ed Skrein, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Du-na Bae a Ray Fisher. Datum premiéry je stanoveno na 19. dubna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška: Další trailer je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest